Ahimenes - Achimenes |
Odgovori | Stranica 123 25> |
Korisnik | |
cicak2017
Novo sjeme Pridružen: 19 Ožujak 2017 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Ožujak 2017 u 21:59 |
Poštovane korisnice, evo otvorih profil na nagovor svoje majke koja je poludjela za tim Ahimenes cvjetovima, ima ljubičaste več godinama no sad bi htjela i drugle boje, crvne, bijele, pa vidim da se ovdje obavljaju razmjene/prodaje pa bih zamolila jednu od vas koja posjeduje te gomolje nekih drugih boja (crvene...) da mi se javi ovdje, jer mama je u potrazi već dugo i nikako ih ne može nigdje pronaći pa mi se ovo čini jako zgodna prilika! Zahvaljujem svima u ime svoje majke kojoj moram ispuniti ovu želju Hvala na razumijevanju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ja sam ga davno imala i voljela bih ga imati opet, isto tako jedne zime rizomi su jednostavno nestali, iako su bili u zemlji na tamnom i na temperaturi oko 10. Predivan mi je i onaj viseći i baš sam se dogovarala s Miromk kako ćemo si ih kupiti kad odemo u Pordenone, svakako ide na spisak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko se sjećam, neki im redovno mjenjaju supstrat svake godine i budu im super, neki samo dodaju novu zemlju po vrhu i opet budu ok ja sam im do sada uvijek mjenjala zemlju, ali ne mogu reći da budu baš nešto reprezentativni kod mene, a da ne spominjem da ih je svake godine sve manje... ili mi ih raskopaju ptice u rano proljeće, čim ih iznesem ili ih "poškropi" mačka (lai ih nisam htjela iznositi sa skala dok ne krenu, zbog ptica , valjda im baš nije suđeno) |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Našla sam na prvoj stranici puno savjeta , tako da krećem u akciju...... i naravno našla moj post od 2010 godine gdje se hvalim achimenesom, znači da sam ga imala ali vjerojatno jako kratko da se ne sjećam ili je stigao onaj "barba njemac".
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lani u augustu sam dobila lila achimenes već posađen u vazi, sad mi je spremljen u garaži.... pitanje: da li ga moram istresti i opet posaditi ko E.Nona ili samo čekam proljeće da potjera..... nisam ga nikad imala do sad pa da ne fulam
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, milica...sjajno vam izgledaju achimenesi
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa kolekcija!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji su se izvrsno snašli na balkonu koji ima sunca samo poslijepodne.
Crveni u društvu sa sobnim javorom Ljubičasti
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mojih se isto vidi da dosta trpe ovu veliku vrućinu. Valjda će biti bolje kad malo zahladi.....
|
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice jako su lijepi.moj bijeli je nekako slab,no neka samo ostane.na godinu će biti bolje
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mojih...
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za sada uopće nisam zadovoljna
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji samo što se nisu otvorili.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene još nema naznaka za cvjetanje a dobro rastu.....
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |