Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori | Stranica 123 34> |
Korisnik | |
sumarica
Novo sjeme Pridružen: 13 Siječanj 2014 Lokacija: sv.p.cvrstec Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 21:47 |
ja sam nova clanica, jako mi se dopadaju vase ideje.neke sam isprobala i odlicno izgledaju,vrlo ste kreativni,hvala..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
danijeladž
Novo sjeme Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da je tema davno bila otvorena ali se nadam da cete ipak vidjeti poruku.pogledala sam link za salvte u B. -stvarno su presavrsene,nema cega nema,zanima me kakva su Vam iskustva bila sa njima, jesu uredno isporucivane,koliko je dugo trebalo cekati i koliko ste placali toskove dostave ? hvala
|
|
Zmaja
Novo sjeme Pridružen: 21 Rujan 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su predivni ..svima čestitke :)
nadam se da ću se i ja uskoro moći pohvaliti kojim :) |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav i tebi anita i dobro nam dosla ja koristim sjajno lak-ljepilo,i jako sam zadovoljna |
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anita_m
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepi pozdrav
super su vam radovi, odmah dobijem volju i ja probati
a kakvo lijepilo koristiti?
ljepilo-lak sjajno je u redu?
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, baš si je prekrasno umotala, sviđa mi se idejica sa špagom, mislim da ću probati tako odraditi posudice cvijeće!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, super ti je bočica...uredno i prekrasno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša ma super je bočica!!!
Jednostavno i efektno!!!
|
|
Sandra.L
Nedavno posijan Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha, počelo je! Super ti je bočica. Ako ju zbilja misliš koristit, prelakiraj zbog močenja... Dakle, uskoro ćeš nam pokazat i oni pjati
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala esmeralda, nije moja ideja, prijateljica je radila slično, a ja probala, samo je ona crtala i bojala na špagi, a ja probala sa salveticama, jer crtanje i bojanje
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša bočica je prekrasna i posebna, jako mi se svđa tako špaga omotana oko predmeta, baš je posebna oduševljena sam
|
|
meni je super u životu
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako ne namjeravam otvarati svoju temu za sada, evo što sam ja sinoć napravila od jedne bočice od oranžine:
Zaljepila sam oko nje špagu s drvofiksom i onda neke masline sa salvete - čisto za probu, pa recimo da bočica može poslužiti za držanje maslinovog ulja na stolu. Nisam prelakirala, ali mislim da hoću.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam pogubila čije je što, ali sve je mrak. Ona boca...moram je izdvojit
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tak je!!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo popravila sam a ubuduće slušaj bubamaru
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i piše ti IMG Code for Forums & Message Boards
i moraš skopirat SVE |
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa kad me ne slušaš ....link koji je za forum ima na početku uglate zagrade i u njima piše IMG - zato se zove IMG Code......
|
|
crnogorka
Novo sjeme Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 27 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh ne ide mi
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijica ti je jako zgodna al kad kopiraš link ovdje moraš kopirati onaj IMG code. uglata zagrada u kojoj piše IMG pa onda http:......
|
|
Odgovori | Stranica 123 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |