venus flytrap-beba :) |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | ||
ariel
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 31 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 16:56 |
|
Aleksandre ti stvarno nemas problema sa kukcima. Meni bi trebala jedna divovska muholovka.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Pavle
Novo sjeme Pridružen: 04 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Aleksandre,za koliko bi mi prodao semenje venus flytrapa?
|
||
marko123
Novo sjeme Pridružen: 03 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I, što je ispalo iz toga? :)
|
||
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Aleksandar stavili smo slike i u galeriju slika!!!
|
||
Aleksandar
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan Autor: biljke mesožderke Pridružen: 26 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala |
||
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pogledala sam slike i Aleksandre stvarno su super.... Svaka ti čast..
|
||
Aleksandar
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan Autor: biljke mesožderke Pridružen: 26 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I mene zanima
|
||
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Maso, i sta je na kraju ispalo od venus flytrapa??
Imali kakvih znakova šta je bilo posadito??
|
||
Aleksandar
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moze ;) |
||
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
......superiska Aleksandre, jako bih voljela probati uzgojiti ih pa naravno prihvatam tvoju ponudu...posaljem ti adresu na PP.
|
||
Aleksandar
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Budem ti ja poslao par sjemenki ako želiš opet probat posijat. Najpametnije bi bilo pričekat proljeće za to I ja sam posijao nedavno još dionaea ali mi ništa nije niklo, tako da ni meni ne polazi bas sve za rukom. |
||
Aleksandar
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa to je oke, spatulata spada u subtropical rosike. Jedini problem je sunce. Spatulata voli da je grije jako puno dok utrikularija ne. Tako da bi za utrikulariju bilo puno bolje da rste u nekoj polu sijeni ljeti. Ili da je izložena suncu samo u jutranjim satima ili kasnije popodne. U svakom slučaju mozes pustiti utrikularije da rastu uz spatulatu a na proljeće komdadić zemlje sa utrikularijama posadit u novi kompost. |
||
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...moja Aglaja sve je moguce, ko zna sta je bilo u toj limenkici...ostavit cu ih neka rastu pa cemo vidjeti sta ce biti....
|
||
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Maso, meni to lici na petuniju.
|
||
Aglaja
|
||
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...Aleksandre predivne fotografije i biljke naravno....a ja jadna zivjela u uvjerenju da su mi nikle muholovkice i mazila ih i pazila kad ono ko zna sta je...
|
||
Cattleya
Nedavno posijan Pridružen: 20 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mislim da uz D.spatulatu. Ne znam zbilja koje su utrikularije jer sam ih dobila. I još nisu cvale. |
||
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Aleksandar
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala |
||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Aleksandar
prelijepo |
||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
||
Aleksandar
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Biljke držim vani na balkonu tokom cijele godine. U kuću nosim samo one koje ne vole niske temperature. Bebe dionaea-e držim u terariju tako da rastu i po zimi. Da sam ih ostavio vani usporile bi rast zbog zimskog mirovanja. Preskakanje zimskog mirovanja nije zdravo za odrasle biljke dok za ove male bebe možemo napraviti iznimku |
||
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |