VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 43> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17 Prosinac 2014 u 09:52 |
I ja...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Došla ja ali ni tebe ni slika
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Setala sam se tvojim okolisem u nadi da cu te sresti !
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Večeras sam posebno tražila tvoju temu. Naravno da se sjećam tvoga vrta i prekrasnog obruba od ophiopogona. U tvom je vrtu baš lijepa, opuštena atmosfera. Svakim ulaskom u tvoj vrt imala sam potrebu sjesti i u tišini uživati.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Draga moja Belinice, ne ide ni ovdje, ne znam što ne valja.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Tu sam,tu....sada kada je proljeće u punom zamahu,a moj vrt me treba...
dolazim i obećajem ostaviti ću trag u slikama. Hvala svima koji mi dolaze ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Portun je otprt al novim slikica nema
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga , ostavljam ti trag !
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
A DRAGA ZNAŠ DA ME DUUGO, DUGOO NIJE BILO... ja očekivala hrpu slikica, a kad ono samo par... No nema veze, i ovo što si nam škrto pokazala je predivno draga.
Ostavljam ti ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dragi moji posjetitelj,portun je oprt,samo naprijed.
hvala vam na posjeti gute Fee Fiki Sarajka Mare,5510 Anabistrica Nadam se da ćemo se i u ovoj godini družiti! |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Došla sam uživati u ljepoti tvog vrta, o kako mi je lijepo bilo. Vrt ti je jako elegantan, užitak za oči i dušu. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga prijateljice,slike su divne ali tvoj vrt je u stvarnosti čaroban,mogla bih sjediti danima i uživat,zaista si ga osmislila prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Draga Belina,,,,veliki pozdrav od mene ,,,d,a ti javim,,,travica mi se primila i ove zime ima "plodove" ,tj. one plave prekrasne bobice ,Velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
Dugo me nije bilo ali evo , dosetala sam se ja i do tebe !
Divna je bila jesen u tvojem vrtu ! ![]() |
|
![]() |
|
Draga Free,ima za tebe ujvek mjesta u mom vrtu....pa naravno kad volimo iste stvari,pa je to rezultat svega.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala ti Tikvić,na pusama i pohvalama.
Šaljem ti ![]() ![]() Svima posjetiteljicama ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Belina divna je jesen u tvom vrtu i mene su posebno oduševile ukrasne trave.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |