Insekticidi |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 21:09 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaćo nisi ništa zabrljala
![]() ![]() samo sam ja zaključila da bi ovo moglo biti korisno širokim narodnim masama
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
znala sam da sam zabrljala na brbljaonici
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Ima dvije verzije pakiranja pa je vjerovatno razlika u tome. Inače trebalo bi ga biti u svakoj apoteci.
![]() |
|
![]() |
|
bozikovine kod mene pise jos i usi,to su valjda ove lisne.pise jos da je posebno pogodan za unistavanje insekata koji gmizu.i nije otrovan za ljude i toplokrvne zivotinje.pakovanje koje ja iman se razlikuje od ovoga na slici,sad neznam u cemu je razlika
|
|
![]() |
|
to ti je insekticid u prahu,ja sam ga kupila u mbm-a na pazdigradu,a znam da ga ima i u poljo-apoteci na starom putu,u dujmovaci.s cim god sam dosad prskala ili posipala nisam bila zadovoljna,ali ovo,nisam mogla vjerovat koliko ih je potamanilo.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Božikovine pa i pitala sam se di si , šta te nema sa tvojim humorom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Insekticidni prašak za uništavanje mrava, stjenica, žohara, buha, zidnih stjenica i drugih puzećih kukaca u stambenim prostorijama i spremištima.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Kača - taj neo-permin ja sam svatila da je to prah a di si to kupila, ja kupila sve i svašta pa te životinje kao da ih je sve više znači na njih to nije djelovalo.
|
|
![]() |
|
dobar dan svima,kavica se jos ispija,onako na refule.sunce me potiralo sa balkona,skidala zutilo sa cvica.to se sad vec miri na kese,a do neki dan bi skinula jedva koju sakicu.sinoc sam petunije posula sa prasivom neo-permin i prezadovoljna sam brojem uginulih bestijica koje sam nasla u podnozju pitara,eto mozda nekom i pomognem sa tim podatkom.ugodan vam dan zelim,i citamo se i pisemo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |