Milica7 - nudi, traži |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Listopad 2018 u 22:03 |
Opet molim, ima li netko sjeme tikve golice? U zamjenu nudim sjeme močvarnog hibiskusa ili lunarije....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molom vas, da li netko ima sjeme mathiola bicornis?
Može razmjena za neke druge sjemenke iz moga vrta. |
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim vas, da li netko ima sjeme tikve golice?
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lili42
Nedavno posijan Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 71 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam crveno lisnu heuceru za razmjenu
|
|
It’s a kind of magic, one dream one soul, one prize!
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija, hvala.....
|
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo ih je u Bauhausu
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li netko zna gdje ima koraljni zvončić ( heuchera) crvene boje?
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim drage forumaše , ako je netko voljan da mi pošalje granu nekog crvenog clematisa...Sada dolazi vrijeme za razmnožavanje.... Imam raznog sjemena za uzvrat: margarete, rabarbaru, slak( plavi i roza mix), močvarni hibiskus ( roza), kokineus(crveni), sljez (dupli boje višnje i roza)... Javite molim na PM.... Hvala....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim vas, da li netko ima sjeme "špageti tikve" odnosno bundeve, ili bar informaciju gdje se to može kupiti? Sada se održavaju bučijade pa će netko možda vidjeti sjeme pa da mi kupi malo sjemena, pa ću ja snositi troškove. Hvala unaprijed....
|
|
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da ti je sjeme stiglo. Ja ga nisam našla..Reznice ti mogu uvijek poslati i žute i one klasične...
|
|
sutra je novi dan
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monstera.....
|
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda, Bugica, Monstera, hvala vam na vašoj ponudi. Danas mi je stiglo sjeme gailardije.....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugica, Mons, hvala vam na nesebičnosti ali za sada imam obećano od jedne druge dobre dušice koja ima dosta toga sjemena pa će mi poslati. Ako ne bude javit ću se.....
|
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neću se ljutiti, zašto bih se ljutila, naprotiv lijepo je da možemo jedni drugima pomoći. A gaillardije su crveno žute ( kakve inače jesu ), a ima i čisto žuta, sve u paketiću je mix. |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, mogu ti poslati malo sjemena visoke gailardije, ne znam boju, ali znat će mons i sigurno se neće ljutiti ako podijelimo sjemenčice koje mi je poslala
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja, da si bar prije stavila ovaj oglas, imala sam sjemena na izvoz... |
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Jagoda, baš si srce....
|
|
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam visoku u klasičnoj boji i žutu. Nisam sigurna za sjeme, ali sadnice ti mogu spremiti...Javiti ću ti se kad sve provjerim...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |