Zmajevo krilo - Dragon Wing |
Odgovori | Stranica 123 11> |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Svibanj 2019 u 21:46 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nista nisam radila, samo sam ih ostavila da miruju u podrumu.krajem veljace sam ih pocela zalijevat
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako si ih sačuvala preko zime,na kojoj temperaturi i zalijevanju
|
|
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam kupila presadnice, a do jeseni su formirale gomolje u proljece ih krenula zalijevati i one istjerale i ubrzo procvjetale.Ove jeseni ponovila postupak.
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene svaki put iznenadi a nema nekakav tretman osim zaljevanja, ove godine imam i bijeli (enrikova nona) i nadam se da ću mu znati ugoditi da bude ovakav dogodine, Kad smo već kod uzgoja primjetila sam da mu duboki i veliki cvjetnjaci odgovaraju ma koliko oni mali bili kad se posade, zato se ne plašite staviti ih u veliki cvjetnjak odmah u startu, ovi nisu presađivani, samo im po površini dodam nove zemlje, izvadim koliko mogu stare i to je to.......
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš se lijepo razbujao
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frenky malo sam ovih dana na forumu pa evo, čini mi se dobro iako bih ja ovaj što ima listiće obrezala za jedno okce niže, ne boj se razgranat će se , ali bitno je da si do debljeg dijela obrezao jer iz tankih grančica ne puštaju baš mnogo i ako i puste stapka je tanka i ništa poslije ostaju tanke i ne daju cvijetove
|
|
|
|
frenky
Upravo klijam Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesam li dobro orezao?
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zato smo tu za pitanja i podpitanja.......
Stavi u vodu i za kratko vrijeme će ti pustiti korjenčiće a onda u zemlju, samo nemoj prvu godinu očekivati bujan rast, obično ide u visinu i treba ga kad krene obrezati, iako si ti tomu vidim skeptik, prvu godinu neće biti osobito bujan ali zato drugu možeš očekivati bujan rast i cvatnju
|
|
|
|
frenky
Upravo klijam Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam još jedno pitanjce. mogu li ove grane koje imaju listice na vrhu kada odrežem staviti u vodu ili u zemlju da se razmnoži ili ne bi uspjelo od takvih grana?
|
|
frenky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš si ga pošteno ošišala :)
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam svoje upravo presadila u novu zemlju i obrezala vrhove
|
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |