Vrt gradske cure |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Lipanj 2014 u 12:04 |
Vidim ni tebe nema dugo ovdje... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
huskybucka
Već proklijao Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pripreme za sezonu pocinju :-)
Danas sam malo setala uz svoj povrtnjak pa malo otkopala cesnjakic da vidim kakav je i poprilicno mi dobro izgleda za sada Necu ga puno hvaliti da mi se ne pokvari |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E onda ću i ja svoga malo nahraniti pepelom pa neka uživa!
|
|
huskybucka
Već proklijao Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Desert rose bas sam ti zato stavila slike da vidis koliki je :-)
A ti se bojis da je tvoj prerastao ;-) Da, to je pepel, obvezno ga posipam, cesnjak to voli, samo nemam toliko pepela ovu godinu koliko imam cesnjaka :-) Ici cu po svim kucama cistiti peci :-) |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, koliki je tvoj! Moj je takav u svibnju!
|
|
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi, lijepi vrt! I ja volim češnjak i sadim ga svake godine sve više, ali ne toliko kao ti. Što je to na i oko češnjaka posipano? Možda pepel, češnjak voli kalij u drvenom pepelu?
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sudeći po veličini uzorane njive, bome će biti češnjaka i graha. Samo neka bude bolja godina za grah iduće sezone. Već dvije za redom su bile nikakve pa je grah na placu u Zagrebu i po 60 kn.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
huskybucka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.com
|
|
huskybucka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moga cesnjaka
[url=http://postimg.org/image/rkpral4jx/][img=http://s22.postimg.org/rkpral4jx/DSC_0250.jpg][/url]
|
|
huskybucka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure, bitno je imati volju
Pa nije tu puno cesnjaka
Nije po cijeloj njivi, pola njive Vrste, ja ne znam imena ali znam od kuda su, cesnjak mi je iz like i dalmacije, naravno ja sam nabavila malu kolicinu, pa sadila i povecala kolicinu, visak prodala, ostatak posadila Imam 3vrste, ranu, srednju i kasnu, meni su sve tri iste, domace je domace, sva tri su jednako socna, razlika je u trajanju, rana je najranije zrela i najranije ide van, ali i najranije pocne klijati na jesen... Zbog toga sadim vise vrsta, da imam sto prije taj rani cesnjak vani za trosenje, a opet kasnog da imam za poslije za trosenje ovu godinu je rani bio malo sitniji u odnosu na ovaj kasni, te mi je prodaja isla losije, jer svi gledaju na velicinu, i onda kazu da velicina nije bitna, ali kvalitetom je bio iznadprosjecni |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam malo zavirila u tvoj vrt.Plastenik ti je super,jako dobar primjer kako možeš nešto napraviti sam,potrebna je samo dobra volja.Kad sam vidjela koliko češnjaka sadiš nisam mogla doći k sebi.Gdje si ga nabavila i koja je vrsta?
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bucka, vrijednica si ti, bravo za češnjak, prekrasno je što ti tako dobro uspijeva, zavidna količina posađenog češnjaka, nadam se da će uz tvoju brigu i pažnju i iduće godine ured biti dobar. Dobro kažeš, kradljivci su prava pošast za naše društvo, čovjek se muči i radi i na kraju neko dođe i pobere, treba ih kazniti na primjeren način. Što se tiče trave koja sada niče nije ti ona problem jer će mraz i smrzavica učini svoje, na proljeće treba malo ranije poplijeviti travu a kasnije ne smeta luku, trava ga štiti od suše.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
huskybucka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti puno :-)
Eto nazalost ima svakakvih ljudi, susjed mi ukrao tikvice, prije dva mjeseca mi provalili u auto i opljackali.... Kako sam se osjecala, ne mogu opisati, grozan osjecaj... Po mome kradljivcima bi trebalo rezati prste, ali najoozbiljnije govorim, odrezat im prste... Sto se ceanjaka tice, ja se malo "igram" isprobavam kako uspijeva na mojoj zemlji i tako da imam vise vrsta... Ovaj krupni je srednje rani, sadi se ujesen, a vadi se u 7.mjesecu... Ove godine sam prodavala visak sjemena, pa ako ce i iduce biti tako dobar, bit ce ga jos... Do tada preostaje jos cca 9mjeseci, i cijelo proljece kopanja, jer trava vec sad uzasno buja, pretoplo je.... |
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
huskyca nisam dugo nigdje navračala, pa sad ulovih pravi trenutak i eto me ostala sam očarana...ma kako ti je sve divno..šetajući vrtekom..nešto sam i zamezila..pa nahodala sam se a ajvar i špekić ko naručeni nasret puta...sve je uspješnog roda, i češnjak zavidne veličine...koja sorta je to...a njiva...ima da se vidi iz aviona tvoj trud..stvarno za svaku pohvalu...puno truda je tu uloženo i još ti dođe netko po harač...grozno..
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da ti i ja zaželim dobrodošlicu,vrijednice,pokretačice,i ja sam bila "cura"gradska,koja voli sve to što si ti posadila
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
huskybucka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bome je veliki komad :-)
Posto se bojim ici dalje od kuce saditi, da mi sve ne pokradu, preorali smo ovaj komad kraj kuce.... Cesnjaka ima pola, a druga polovica ostaje za proljece, na proljece cemo saditi grah :-) |
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opa, to se zove njivetina... Pa, sretno mu bilo, neka bude lijep, zdrav i debeljuckast!
|
|
huskybucka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo se radilo,
plastenik sad izgleda ovako: Uploaded with ImageShack.us Sadio se i cesnjak, taman prije kise....
Sadim prvi puta na brijegu, pa cemo vidjeti, nadam se da mu nece smetati... Veci komad smo preorali, tako da je ostalo dosta mjesta za proljece za vrt.... Nadam se da cu uspjevati to odrzavati kad krene trava bujati Ovo je dio cesnjaka, jos jedne pune tacke smo posadili... Dva dana su me noge bolile.... Uploaded with ImageShack.us |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bucka, povrtnjak ti je uzoran, a plastenik, neka bude od koristi toliko koliko je zanimljiv i zgodan.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
huskybucka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Smail
Naravno, ne zuri mi se, s pokrovom cu pricekati... evo danas radila prvi put u zivotu ajvar, naravno pomagala mi je svekrva, koja je isto tako prvi puta u zivotu radila ajvar. Konacni rezultat, ja prezadovoljna, sljedece godine povecavam kolicinu, sad sam radila samo s 5kg paprike i 2,5kg patlidana.... Stavila sam par ljutih feferoncica i pogodila odlicno da nije jako ljut a taman da malo gori u ustima :) Uglavnoim da se ne hvalim, slike govore vise od rijeci |
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |