Angell- moji početnički radovi. |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Ožujak 2012 u 15:54 |
radovi su prekrasni svi odreda, ali konji su posebni ........
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Angell
Već proklijao Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Gogs,da posveta nije bila tako duga,stavila bih špagu i dolje da zaokruži dojam,ovako morala sam kako sam mogla,no frendica je i više nego zadovoljna. Malo me taj konj namučio, jer je boca okrugla pa mi se boja razlijevala,al na konačnici ok je i na kraju ispao.. Ne vidi se,ali otraga je broj 63..broj rođendana koji je djed slavio.
|
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve prekrasno, prekrasno no izdvajam bocu s konjem i posvetom a špaga je na sve to kao točka na i
|
|
Angell
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala mima,ubuduće ću tako. hvala svima na posjeti. |
|
|
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno, a ova velika slika s konjem mi je najnaj. .odlično.
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako bi povećali ili smanjili sliku, prvo kliknite na edit (dolje lijevo) na postu. Zatim kad vam se otvori novi prozor kliknite na sliku, kad se pojave mali pravokutnici oko slike, uhvatite lijevom tipkom miša bilo koji pravokutnik na kutu i povucite miš prema unutra (cijelo vrijeme držite stisnutu lijevu tipku miša). Kad postignete veličinu slike koju želite otpustite lijevu tipku miša. Inače, radovi su odlični.
|
|
sandrazg
Već proklijao Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni radovi
|
|
http://sandra-pahuljica.blog.hr/
|
|
Angell
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slike su mi veće neg što bi trebalo biti ili ne??isprika svima ako je tako,ne znam smanjiti,ili su mi premale:-(neki program imam ,sve mi je promijenjeno,prije mi je bio bolji....
|
|
|
|
Angell
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još malo radova na staklu,nažalost ne mogu s eriješiti odbljeska.ali nešto se može vidjeti.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [IMG]smileys/smiley6.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley6.gif" align="middle" /> |
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi radovi
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej draga evo mene malo do tebe....da pohvalim tvoje boce,sve su jako lijepe...
slika s makovima je wow!!.......već i ptice na grani znaju da sam mak-fan tako da si me pogodila u žicu.... ne da mi se otvarati smileke pa si zamisli ovu poruku sa svim tim bedacima:)..... |
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se ona prva kutija s ružom...malo me podsjeća na
bombonjeru...idem vidit imam li šta tako slatko u kući ...ufff, nisam trebala gledat tu kutiju:( |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepo,lepo,jako lepo...posebno safari motivi
tacno se vidi tvoj napredak u radu... cekamo jooooos! |
|
Angell
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima ljudi...ma imam taj novi za mene program,pa fotke su mi male,koma znam..prije mi je onaj stariji bio puno bolji..
evo još malo radova... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [IMG=http://img291.imageshack.us/img291/943/valentinovo2011006.th.jpg">[/IMG"> Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo :)
i meni su odlične slike na staklu |
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno lijepih radova, za mene su favoriti slike na staklu
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je sve samo zaista šteta što je sitno,pojedinačni+o ih otvarati...nije baš spretno!
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čim sam napisala da ne mogu povećat slike-odmah sam sad uspila...da sam znala, bila bi to napisala prije nego sam ih uopće počela gledat
Je, lipi su ti radovi |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi tvoji radovi mi se čine jako lipi-posebno ovi
makovi i morske boce , samo...ja nikako ne uspijevam povećat ove slike (otvori mi se samo vrh slike) ...pa onda ćorim u ovako sitne |
|
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za sliku s makovima. Sada sam pregledala cijelu galeriju i jako mi se svidjela kutija sa slonovima.
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |