Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori | Stranica 123 133> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 19:12 |
Duda dobrodošla natrag ! Čula sam već prije kaj se dogodilo sa pesekom i jako mi je žao. Mogu si misliti kak je Lave tužna . Jedva čekam nove slikice tvog morskog vrta, kod mene je danas opet bilo sve bijelo. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene napokon kući ... Hvala vam svima na dobrim željicama kod ulaska u Novu g. i ja svima želim isto tako da budu prvenstveno zdravi a time će biti ujedno i sretni.
Ja nažalost sam bila duže vremena odsutna pa neznam baš jel se šta krupno događalo na forumu osim znam da draga Konte se udala ...hehe pa kaj bi njoj bilo bolje neg nama drugima zekam se baš mi je drago ,muž joj je krasan čovjek pa če sigurno imati još veču potporu u vrtu .
Žalosna vijest da je naš dragi ljubimac Grom uginuo sa svojih 8mj. ukratko uginuo je u velikoj muci mi u velikoj žalosti a sve da bi dotični gospodin iz Labina koji nam je prodao psa zaradio iako je najvjerojatnije znao da psu nije dobro...strašno mi je žao,moja Lavanda je izrazito tužna ,ja nemrem vidjet niti slikicu odma mi navru suze čak i MM se rasplakao.U prvo vrijeme nisam mogla prihvatit ideju da je dotični gospodin znao da je pas bolestan ali sada sve indicije upućuju na to al to sve sad ništa ne vrijedi niti mogu dobiti novce natrag niti psa oživit ...Dakle jedno upozorenje svima ne nasijedajte oglasima na Njuškalu od ljudi koji kao prodaju svoja legla lažu koliko su dugi i široki.
Ovim putem molim prijatelje preko Cifa da ako znaju sigurno zdravo leglo Jack russela da mi jave,nije nam bitno da pas ima rodovnik jer ionako za to nemamo love.
Veselija vijest je moj vrt koji me je docekao sa rascvijetanim mirisnim prvim narcisama,zumbulima čak i dva gerbera,izašle su alstromerije,bijeli ljiljani šibaju....sad se bavim orezivanjem i otpada ima za poludit bavim se mišlju da kupim neku sijeckalicu pa onda to mogu sve frknut u kompost....kako smo otišli dosta rano lišče nije bilo otpalo tako ga je svuda u debelim naslagama..morala sam sve očistit kako je ovdije vlažno i toplo našla sam nemalu količinu raznih gusjenica i bubetina iako sam imala vrtne rukavice uspijelo me nešto ugristi i nije baš najugodnije jer em svrbi i boli.
Slikala nisam još ništa ali kao sve ozeleni past če koja slikica...
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pridružujem se jagodi SRETNI BLAGDANI
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Duda ti si na nas zaboravila pa te pozivam da nam se ponovo vratiš....
Koristim priliku da tebi i obitelji zaželim sretan Božić i sve najbolje u životu!! |
|
sutra je novi dan
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lave je krasna, raste ko gljiva nakon kiše, prava ljepotica!
Novog ljubimca bi ti najrađe ukrala. Sve ti je jako lijepo a austrijancima daj neku lekciju o biljkama- da ne vjeruješ! - mislim da je ovo jetrenka http://i510.photobucket.com/albums/s348/Duda-Lave/Fotografija0587.jpg - e još kad bi mi uspjelo kopirat sliku ( na 131 str. ) |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duda Lave ovaj cvjetić sa šeširičem daleko prednjači po svojoj ljepoti ispred svih Tvojih cvjetića...sory...cvjeće je divno...ali što mogu kad neznam lagati. .
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dragička, već me dugo nije bilo u tvom vrteku i sad sam baš guštala Lave je već prava curička austijanci očito pojma nemaju
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan novi prijatelj prekrasne djevojčice!
Nadam se da ti nije proredio đunglicu! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duda
|
|
Rijeka
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan ti je vrtek ! Toliko toga se racvalo od zadnje kavice
Onaj mali secerko je i na slikici premedeni.A i Lavandica je prava cura |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma bi ja al nema prozorske police hehe
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda da im na prozorsku policu staviš stapeliju, mislim da se tak zove onaj sukulent s predivnim, ali smrdljivim cvijetom...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da imaš pravo al teško je svima udovoljit zar ne ne kaže se bezveze 100 ljudi 100 čudi....
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ja krasan, bujan, a princeza je zaista šarmerica. A austrijancima treba za večeru dati čili papričica da im oslabe njuh.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
haha očete jedan turistički ja to velim vic jer nemrem vjerovat da mi to ljudi kažu...dakle došli meni austrijanci neki dan i danas mi vele da nešto moram učinit jer oni nemogu spavati jer jasmin izvana miriši ...e da nemoš povjerovat
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Mira bez tebe bi nam bilo teško doć do ljubimca uz tvoju svesrdnu pomoć sada svima nama uveseljava život makar moram priznat uhvatim se da stalno govorim cijeli dan ne ne ne ne ne ne malo peseku ,malo kčerki a malo i mužu
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e moja Anastazija kako ga je Mira počela bedinat pa skoro je osta kod nje
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno cvijeće, lijepo ti je u vrtu a ovaj cvjetić je presladak sa svojim ljubimcem
|
|
Rijeka
|
|
Odgovori | Stranica 123 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |