Ivanić-Grad |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 14:20 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pa to je bio sajam svega i svačega,hvala za slike
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
i za kraj, što se KUD-ova tiče , ako se dobro sječam, iz Križa
![]() a poslijepodne su bile i maškare, ali to ja nisam gledala, nego samo u prolazu poslikane
he,he, striček u zgodnim gegama
![]() a šta mu kompić predstavlja?
![]() Toliko od mene, za danas...
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Gosti iz Bistre
![]() ove puce iz Bistre su krenule u žetvu, nose srp na ramenu.... samo srp, neeema čekića
![]() ![]() a sneje su več požele šenicu
![]() |
|
![]() |
|
A iza njih su krenuli KUD-ovi
![]() ake se dobro sječam ovo je ivanićgradski KUD
pa KUD gostiju iz Repušnice
![]() pogledajte samo te tamburaše, ma tambura je veća od njih, ali dečki praše...
![]() a tek plesačice... lijepe li mladosti
pa KUd iz Kloštar Ivanića
![]() |
|
![]() |
|
Dok smo mi pijuckali kavicu, pridružili su nam se Bigmamma, njen suprug i njihova najmlađa kčerka, a onda je krenula povorka sa konjskom zapregom
![]() u prvom planu su Bigi i Antonija, gledaju konjeke...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cvijet je kao kod čička, ali su interesantni šatirani listovi
![]() čuvarkuće u interesantnoj posudi ( ali nisam ju dobro ulovila)
![]() i tu su me pronašli Skitnica i njegova ljepotica Dora, pa smo nakon još malo razgledavanja cvijeća izišli van i otišli na kavicu...
|
|
![]() |
|
cvijet astilbe, modra crnjika, ružičasti mak i još nešto ružičasto
![]() ali mene je impresionirala modra boja crnjike, jer sam ih uvijek viđala samo u svjetlim nijansama
![]() koja je ovo biljka neznam, ali interesantna je u svakom slučaju sa ovim dlakavim listovima i sitnim cvjetićima
![]() još jednom ista biljka, samo slikano bez blica, da se vidi boja cvijeta
|
|
![]() |
|
stepska svijeća
![]() a do nje se vidi campanila glomerata
![]() samo jedan cvjetak campanule
|
|
![]() |
|
U zatvorenom prostoru su postavljeni izlošci i aranžmani članova udruge
![]() kaktus interesantnog cvijeta
![]() hmmmm, ja bih rekla plave ivančice, a kako se stvarno cvijet zove... neznam
![]() pa jedan prekrasni aranžman bijelo narandžaste kombinacije
![]() fuksije
![]() |
|
![]() |
|
Lani sam započela ovu temu uz dan grada, koji je 08.06. , jer se subotu oko dana grada održava Obrtnički sajam, pa je tako i danas bio Obrtnički sajam, a u sklopu njega "Perunika"udruga ljubitelja vrtova je organizirala izložbu cvijeća i naravno da moje slike počinju sa cvijećem
na otvoren ispred sveučilišta su bile složene instalacije od lončanica
![]() veoma zgodna i mirisna kombinacija ljubičastih, lila i bijelih matiola
![]() pa isto to u krupnijem planu
![]() pa jedna veoma šarena "gredica"
![]() ovo me čovjek uvjeravao da je mirta i da osim kada su ekstremne suhomrazice, bez problema kod nas prezimljuje...
![]() i jedna veoma bujna bršljanolisna pelrgonija
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
prekrasno....
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |