LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 111> |
Korisnik | |
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 20:59 |
Cvijeće ti je prekrasno, jedva čekam nove slikice.
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slabo ti meni mašeš?
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
navratila malo do tebe,stiglo proljeće,kiša je sipila,a samo da ti mahnem
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A, ništa. ništa, šefice, čekat ćemo mi i do sljedeće nove godine ako treba!! A u međuvremenu čemo vam čestitat Sretan Uskrs, pa 1.maj. ........ ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sretan i blagoslovljen Božić !
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lora imaš puno raznolikoga bilja koje zahtijeva pažnju i brigu. Za gazdaricu i bilje +10.
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Ajme majko pa čega ti nemaš malih bodljikavca 200 vrsta
a boje tvojih raznovrsnih cvijeteka
baš su me razveselile i dale maštu za novo proljeće
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo i mene na brzaka tu
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Gazdarica ovih dana prisilno "zabušava". No slikala je ponešto pas će biti slikica čim bude moguće.
Velika većina biljaka je doduše u kući, ali ćemo slikati tu gdje je, Prema tome samo malo strpljenja. A do tada ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pozz Lora,uzivala sam u ljetnim slikama,a sad zeljno iscekujem jesenje fotke
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Navratih jutros i ja, ali nema nam gazdarice da nas dočeka
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam samo došla provjeriti jesi li većinu već pospremila!
![]() |
|
![]() |
|
ŠEFICE VRT TI JE ZAKON!
A CVIJEĆE PRELJEPO!
(ovo nije ulizivanje).
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
U pauzi između kuhanja i sađenja, malo sam si mislila odmoriti, ali u tvom vrtu me puknula takva inspiracija da neznam gdje ću se danas zaustaviti!!!
Svaka slika je jedna ljepša od druge, pa sam se uz slikicu po slikicu vratila u sječanje za moje prve i jedine posjete tvom vrtu, meni dragom "vrtiću od milion važa" , i moram pohvaliti tebe, draga moja ali i tvog B. ( jer si u posljednje vrijeme kao prava predsjednica svuda, samo ne polažeš kamene temeljce i ne režeš vrpce), CVIJEĆE TI JE PREDIVNO, bujno, zeleno, rascvijetano, kao i ti, sve mlađa i poletnija!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
odlučim ti pohvaliti kaktuse
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš to se od tebe očekuje ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kod Lore uvijek lijepo, šareno ali najviše me veseli što je Lora puna novih jesenskih ideja i naravno već je krenula u akciju. I kod mene se je jedna Vinca frkala i na kraju kao kod Otok - krepucnula |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš mi je krasno prijala šetnja po tvom vrtu u ovo jutarnje svježe jutro!
Svaki cvjetić je prekrasan!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |