more - moji radovi |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
bartolino
Nedavno posijan Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 00:00 |
odlična tekica...a moram pohvalit tvoje izuzetne živce za ovo rolanje papira....odlično!!!!!!!
|
|
http://picasaweb.google.com/tfstfs
http://www.facebook.com/?ref=home#/profile.php?ref=name&id=100000681663131 |
|
Sponzorirani linkovi | |
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako zanimljivo i lijepo,cestitam more
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
More ovo mi super izgleda.
Nisam se nikada okušala u tome, ali je dobro znati gdje ću tražiti savjet ako se ipak odlučim probati.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo More, lijepo si to napravila i lijepo objasnila.
Sviđa mi se ova tehnika, zgodno mi je za čestitke i sličice. Radila sam nešto slično, ali nisam imala sreće sa ljepilima, ili se je odljepljivalo ili su se vidjeli tragovi ljepila. Idući put ću probati sa tim patexom. |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledala sam i ja tu izradu jer ju imam u Unikatu, ali valjda sam napisala ima fantom flomaster koji nestane i izrezes trake po njemu i nema brisanja ni saranja, on jednostavno nestaje, to je flomaster za tekstil.
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
@ maredelmare, o quillingu sam gledala na netu. zbilja se mogu nać predivne stvari, a i uputa o tome kako radit takve cvjetiće. možeš pogledat recimo na ovaj blog http://www.crafts.bloger.hr/post/paper-quilling-tehnika/1882166.aspx. jako jednostavno napravljeno i objašnjeno. ako ti zatreba nešto, samo "viči" :)
@ Primavera tvoje komentare mi je uvik drago pročitat. nadam se da ćeš uskoro i sama pokušat radit sa quilling tehnikom. virujem da ćeš uživat. nakon što sam napravila onu bilježnicu, nije mi bilo dosta. morala sam još nešto sa tom tehnikom napravit.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zgodna tekica, a drugi puta uzmi fantom flomaster kojeg ne moras brisati, imas ga u hobi trgovinama, on nestane vrlo brzo,
Zgodna ti je ta tekica, i ja bi takvu da se malo poigram, ali nemam vremena. To ima izrada u Unikatu. Super |
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morala sam doći ovde pogledati ovu bilježnicu-ma dobro što je to nešto što sam tek čula, al kad sam vidila ove cvijetiće od smotanih traka papira, jel tako?.....ne mogu se načudit kako si ih napravila ovako lipo napravit!
Možeš reći nešto o tome kako se prave ovi cvijetići na quillin bilježnici? Super, more, super! Baš nešto interesantno! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koristila sam pattex (ljepilo za drvo). uzmeš čačkalicu i malo staviš toga ljepila. što je sigurno, sigurno je imam neko obično ljepilo za papir koje sam testirala prije nego sam uopće sve počela lijepit na smeđi hamer papir. to ljepilo mi nije bilo nešto (možda sam mogla kupit neko drugo ljepilo za papir, možda bi to drugo bilo bolje od ovog što ja imam) i zato sam iskoristila pattex.
|
|
drenka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 23 Ožujak 2010 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obozavam quilling! Bravo!
Kakav ljepak koristis ? |
|
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prva bilježnica sa quilling tehnikom koristila sam hamer papir u nekoliko boja koje sam imala kod kuće. plan? nikakak plan nisam imala di bi što trebalo lijepit, koliko komada napravit itd. sve je išlo spontano. prvo je bilo mjerenja, pa povuci crtu sa olovkom (srića imam ravnalo od po metra pa se nisam morala previše mučit). e onda na red došlo rezanje. prvo sa skalpelom, pa kad mi je dosadilo uzela škare. na red došla gumica. trebalo je brisat sve tragove od olovke. ne pitajte na što je ličio moj stol nakon toga. sad je trebalo motat. čim? one neke posebne štapiće nemam, štapiće za roštilj nemam. što imam? male čačkalice strpljenja, dobri živci i sve se da napravit izrezala smeđi hamer papir za bilježnicu + bijeli papir. bilježnica ima 38 str. (mislim da je toliko). rupe sam izbušila sa bušilicom za papire. počelo ljepljenje. ljepila sam napamet. jedan cvijet, drugi cvijet, treći...malo listova, koja grančica. nalijepila rozog leptirića od filca i sitila se da bi mogla napravit leptirića sa quilling tehnikom. trebalo je još povezat bilježnicu. opet zajednička slika
pa sad sama bilježnica...
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga more, ovaj tutorijal ti je odličaaaan, čini mi se da ću i ja nešto probati u tom stilu napraviti...
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam tek vidjela tvoju stranicu, pa ti si svestrana,
|
|
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
|
|
bartolino
Nedavno posijan Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aaaaaa koje zanimljive stvarčice....svaka čast!!!!
|
|
http://picasaweb.google.com/tfstfs
http://www.facebook.com/?ref=home#/profile.php?ref=name&id=100000681663131 |
|
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slavice, rose hvala
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
more,tutorial je odličan,svaka čast!
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I opet sam prevrtila sve od početka-prekrasno!
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cajnik je otrplovio do unukine sobe.
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |