Andreja nudi i traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 16:41 |
Andreja, narandžastu trubu nemam, pa ako budeš imala ja stajem u red.
Amarilise imam crvene i šatirane, samo nisam sigurna dok ne procvjetaju koji su u kojoj tegli ( osim crvenog velikog).
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Jesi li nabavila reznice hibiskusa, vidim da si tražila? Ja imam reznicu crvenog ako hoćeš.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...ne, nemam drugu..
|
|
![]() |
|
andreja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
JESI, PA MI JU VALJDA POŠALJEŠ, A EL MOŽDA IMAŠ I KOJU DRUGU BOJU
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...andreja, pa zar ti ja nisam obećala bijelu pasifloru sa plavim trepavicama ??
![]() |
|
![]() |
|
andreja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
I ako imate bilo koje vrste passiflore |
|
![]() |
|
fritillaria imperialis - Molila bi dobru dušu ako ima za poklonit bar jednu lukovicu ove prelijepe biljke?
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Ej Andreja 2 put sam ti slala i adresu ali ok idem opet.
|
|
![]() |
|
Ako ko ima viška kakvu drugu passifloru osim plave molila bi ga za jednu mladicu? |
|
![]() |
|
Adrese su kod mene a sad još moramo čekati da još malo zahladi pa svima šaljem trube. Dallmax pošalji adresu , dovoljno je narasla passiflora pa ti ju mogu odvojit? |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Steta sto mi ne mozes poslati ali narandzasta mi je lijepa, a ostale boje imam.
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
-
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
evo i ja stajem u red...
|
|
![]() |
|
naravno da ima za sve. oprostite kaj vam nisam odgovorila bila sam u berbi, imam ih jako puno pa kad ih budem pospremala svima koji su mi poslali adrese bit če dostavljene, jer bilo bi šteta da ih bacim ako mogu nekog razveselit?
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
stavi i mene na popis ako može za sve boje.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
i ja, i ja, ako ima bijela i narandžasta
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i ja ako može
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
i ja bi se javio za sve boje...
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
i ja bih koju....ima li?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |