Ukrasna kopriva - Coleus ili Solenostemon |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Rujan 2013 u 15:19 |
Natalija, nisam sijala, to sam kupovala i zadržavala one koje su mi bile te starinske, tako sam došla do ove 4 sa slika kojima sam jedino zadovoljna. Sačuvam ih tako da ostavim jedan pitaric od svake preko zime.
One se toliko lagano i brzo zakorjenjuju, da kad staviš 4 reznice u pitarić, u toplom dijelu sezone, za 7 dana imaš zakorijenjenu koprivicu koja super izgleda.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su nina, to si sama sijala?
hoćeš im loviti sjeme ili im sačuvati reznice u vodi? |
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo sličica mojih dobrih koprivica:
Uploaded with ImageShack.us
|
|
OPG 159365
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nina, u pravu si. Mnoge te novotarije nas privuku, pa onda razočaraju, na kraju se vraćamo dobrim ,starim, provjerenim vrstama.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam tako razocarana ovim koje su zadnjih godina došle na tržište. Lijepe su samo pola sezone, onda počnu cvjetati, ali kad se cvijet kida, ništa se ne dobije. Slabo se granaju, lagano se zakorijene ali od te mladice nikad dobiti lijepu biljku. Mnogo sam s njima eksperimentirala jer ih obozavam, na kraju se vratila na svoje 4 vrste koje sam imala otprije, koje su prezahvalne, od komadica mozete napraviti sumu i stalno je obnavljati, bilo ljeto bila zima, i uvijek su prekrasne, jedino ih treba redovito cupkati po vrhovima.
|
|
OPG 159365
|
anicadk
Novo sjeme Pridružen: 03 Lipanj 2013 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 28 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne su vam koprive, i ja ih volim, preko ljeta mi budu super, no čim ju unesem u kuću, ona se jednostavno osuši.
ovo je od predprošle godine http://s1276.photobucket.com/user/anicadk/media/kopriva_zpsf03ad67a.jpg. - bila je divovska
|
|
acer69
Upravo klijam Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ukrasne koprive iz reznica ožiljenih u vodi:
http://s1189.photobucket.com/user/acer1969/media/Maj%202013/30ec75bf-3072-42c3-afc3-caf7829bd33f_zps2053ffce.jpg. -
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje su sve iz reznica,,,,,stavim u vodu i nakon 5 dana pusti žilu i sadim!
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala!....nekako se ne sjecam da je sijala, a uvijek ih je imala za prodaju
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo lako se razmnožavaju i reznicama. Možeš ih staviti u vodu, ili direktno u zemlju...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel netko probao reznicama? nekako zivim u uvjerenju da je moja baka njih razmnozavala reznicama....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ih prije par dana posadila u kućno klijalište pa sad baš čitam da sam trebala vani, valjda će se održati koja biljčica
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste li počeli sijati koprive,?...jeli rano? ,,ja još nisam sjeme nabavio.....
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje koprive koje sam dobila od Maso. Sama ih je uzgojila iz sjemena
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje koprive: 1.
2. 3.!!! |
|
Škoj
Nedavno posijan Pridružen: 05 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 54 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, posijala sam i drugu turu u drugoj zemlji i biljčice jednako ne napreduju. Zaključak, stvar je sjemenja.
Sjeme je kupljeno u jednom trgovačkom lancu. Zanimljivo da i prve biljčice koje sam sijala ne venu već eto dva mjeseca isto izgledaju. Tko zna možda me još i iznenade. |
|
Škoj
Nedavno posijan Pridružen: 05 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 54 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je sjeme staro, zar je moguće da proklija a biljka ne napreduje? Nekako sam mislila ako sjeme ne proklija onda je staro, a ako proklija, a ne napreduje da je u nečemu drugome problem.
Ja sam posijala drugu turu u drugu zemlju, pa ću javiti rezultate. |
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skoj, sijani u obicu zemlju za cvijece...to je sigurno do sjemena...mozda je staro...
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako je sve ostalo niklo u toj zemlji mislim da onda ona nije problem
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |