MOJE MALO PUTOVANJE |
Odgovori |
Korisnik | |
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 18:58 |
TeaK, poznat mi je taj osecaj samo sto imam jednu manu...kad krenem tesko se zaustavim . Prosle godine sam isla na 3X10 dana i sad mi stavili zabranu kretanja na dalje destinacije od 100km. Al, doskocicu im . Danas sam vec pocela da nabacujem pricu o Zagrebu, kao uvod, a posle ide jedan grad nesto dalje
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Sponzorirani linkovi | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam bila ove godine prvi put i dobila želju da nagodinu ponovim iskustvo....doživljaj je fenomenalan i vjeruj mi čovjek se vrati sa potpuno novim - ful punim baterijama... |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepe slike..hvala
|
|
montokuc
Već proklijao Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na lijepom izvjestaju!
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znas, kod ovakve lepote dobijem zelju da stavim samo ranac na ledja i izgubim se iz kuce na ... par godina .
Hvala ti! |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fala draga, fala na dijeljenju te ljepote, mira i blaženstva... fala na neizrečenom pozivu kako se to mora doživjeti!
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drugi su već rekli sve o "davljenju", znaš da ovdje nikad dosta ovakvih ljepota!!! Predivno!!!
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na slikama.....
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma koja gjavaza?!Kako bi ja to sve videla da nisi ovo podelila sa nama
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako...jako lijepo !!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow koje slike,koja divota
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK, stvarno lijepe sličice, i nisi nas ugnjavila!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala TeaK, uživala sam u tvojim slikicama. Vidim da ti je bilo lijepo i da si se duhobno obnovila! Bravo!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa i nije baš malo putovanje!
Lijepo si svašta vidjela a još ljepše nama prenijela sa linkovima i slikama. A ti na slici? Pa trebala si biti bar još na kojoj....
Hvala za prikaz bilo je kraasno, kad već ne možemo zaozbiljno tim stazama!
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slikice, i nisi uopće udavila, bio je pravi užitak pratiti te barem virtualno hvala što si ih podijelila s nama
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://hr.wikipedia.org/wiki/Padova
.... i to je to, kratko koliko sam mogla da ne davim previše..... |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://hr.wikipedia.org/wiki/Nica
samo jedan mali pogled na plažu i ostale ljepote iako moram priznati da me nije baš previše oduševila..... |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
idemo dalje
http://hr.wikipedia.org/wiki/Lourdes .... dok se sličice ne "pripreme" samo ću malo prokomentirati put; bilo je prekrasno, od osječaja pa do svega onoga što sam vidjela, jednostavno da mogu prenesti sve svoje osječaje i da i vi vidite sve u živo, učinila bih to odmah, ali na žalost nemoguće je.... Sam Lurd je prekrasan i sam osjećaj smirenosti, nema žurbe, nitko na nikoga ne viče, nema ljutnje, a gužva je ogromna....... zato evo jedan dijelić moram početi sa gospinom spiljom jer ona je razlog puta svih nacija, a na samoj spilji sazidana je velika bazilika pogled s obližnjeg brda (jakkkko visokog... ha-ha) i jedan pogled iz uspinjače |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ups....
pa ovo sam propustila |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budući da sam tek danas uhvatila vremena i izabrala nešto slikica za vas, javljam se i evo što sam vidjela (samo jedan mali dijelić)
Evo i linkić da ja ne piskaram previše, a da upoznate i grad http:///hr.wikipedia.org/wiki/Avignon dijelić Papinske palače slike iz prekrasnog veeeeelikog vrta plan izrađen od keramike i nalazi se3 na samom vrhu vrta znam da će moja pojava malo pokvariti dojam, ali na žalost slika bez6 mene je još lošija (mutna) nikad završen most nastavak ubrzo...... |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |