DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 86> |
Korisnik | |
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 17:33 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radovi su predivni-svi odreda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
PREDIVNI
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
kako je lijepo vidjeti da se vraćaju veterani kojih jaaaaaako dugo, na žalost svih nas novih, nije bilo... i nadam se da ćeš se javljati češće, jer zahvaljujući prekrasnim radovima vas "starih" majstorica koji su nam bili poticaj, inspiracija, ono iz čega smo učile - i mi novi smo danas ovdje... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Evo i mene u tvojoj galeriji!
Vidim da ću opet imati što pregledavati do sitnih noćnih sati.....ovo malo što sam uspjela vidjeti mi je krasno - balerinke su mi božanstvene, ali i ove kutije što si nam stavila su predivne
![]() I ja bih voljela da nas malo češće obraduješ nečim novim i jedva čekam.....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Eto kako kritika pomaže! Anđelka lijepo radiš i šteta da to ne vidimo. Očekujem još radova i unaprijed se veselim.
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Prekrasne kutije
![]() |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Vidiš da ima novih stvari...........i objavljuj stara dekupažice..hehehehehe
|
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
wow, koliko dobrih stvari!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Evo nešto sitno jedna stolica ![]() i dvije kutijice ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Evo me, tu sam, ali sam malo lijena ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
12 siječanj 2011.................kad je to bilo....zašto malo ne dojdeš na forum..........
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
budući sam nova u decoupageu malo virkam po galerijama , kako bih se nauživala ljepota, naučila nešto novo, ali i pronašla ideju za svoj daljnji rad.
U ovoj galeriji sam sve pronašla.Radovi su prekrasni, samo mi se čini da nešto tako lijepo kao što su ovi radovi ja nikad ne bih mogla napraviti.
Naprosto sam zadivljena
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kod tebe isto sijaset novih radova, malo sam neredovita ovih dana, pa me odjednom osupnete sa puno radova... :D
i to moram reći, divnih radova.... svi su mi super, ali kada sam vidjela cipelice, sve je nekako palo u vodu u odnosu na njih... prekrasne su.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ajme balerinki,super
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Cipele su mi super. Kako se drže uživo, na nozi? S čim su lakirane?
|
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivna kutija,predivan tanjur a cipelice pepeljugo naša radiš najbolje na svijetu!daš jedan đir?
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasni radovi
svi od reda...baletanke su preslatke.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |