Naše vikendice |
Odgovori | Stranica 123 32> |
Korisnik | |
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 23:13 |
za sve!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Panda hvala ti što si bio u mojoj vikendici. Na žalost sada sam u Rijeci, ali možda za vikend opet odemo malo na selo, lijepo je i zimi. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jao u ovu trisinu vikendicu nisam ni zavirio jos i trisa mogu ti reci da sam se odusevio....:D
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O draga ja nisam u vikendici, a ti došla, pa nije u redu. Lijepo se drugi put najavi pa ćemo zajedno uživati. Svejedno hvala ti što si bila!
|
|
RIJEKA
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala, nagledala se prekrasnog mjesta za odmor duše, sjela uz jezerce, odmorila i nastavila dalje razgledavati cvijeće, povrće, biciklarnu....sve za 5
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free draga malo je ova tema zapostavljena, jer u vikendice zimi slabije idemo. No baš ti hvala što si mi bila u posjeti, nadam se da ćeš jednom doći osobno, a onda ćemo napraviti pravu feštu. |
|
RIJEKA
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Raport: danas prošla sve tvoje stranice, moram reči da sam iznimno uživala, od delicija iz tvog vrta i vočnjaka, do čitanja o veselim prepucavanjima cvjetne družine!!!! Druženja su vam za +10!!!!! sretni i veseli i dalje bili!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga triša, dugo me nije bilo ali sam zato danas duplo uživala. Nevjerojatno koju snagu imaš i kako sve to stignete. Oduševio me tvoj vrt, tvoje cvijeće, plodovi , jezerce....ma sve me oduševilo!!!!
Bravo, samo tako nastavite.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, listam vaše stranice, divim se energiji kojom prštite ti i TM, ali i cijelo društvo oko vas!!! Vidim da bi lopoč, ja imam tamnoroza, da li želiš za svoje jezerce, bila bi mi izuzetna čast da ugostiš tj udomiš moj cvjetak!!! Javi se ako ga želiš ili ga nisi još nabavila!!! Veseli pozdravi tebi i tvojoj veseloj družini!!!!! |
|
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh, ovo je danas, u ovom ludom vremenu jako rijetka osobina, kao i ljudi koji znaju tako živjeti i uživati, polako, stigne se... daj kloniraj SM da ga zamijenim za MM koji je uvijek živčan i uvijek nekam juri, a na kraju niš ne stigne...
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala svima koji svratite u moju vikendicu i kad sam ja u Rijeci.
Hvala na lijepim rječima, uvijek ih rado čujem.
Kako je ružno vrijeme sjedimo doma, a kako momentalno planiramo neka putovanja vikendica će nas čekati.
Inox imaš pravo samo je betonaža bila taj dan, ostalo je bilo prije, pa mm uvijek kaže da imamo vremena i da nam se nikud ne žuri.
|
|
RIJEKA
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je krasno vidjeti dvoje ljudi koji uživaju u svakom trenutku koji provedu zajedno, pogotovo u današnje sivo vrijeme, ne mislim na sive oblake nego na sivi svijet, koji za vas i nas nije siv nego ga ukrašavate vedrim bojama!!! Još dugo uživajte u plodovima vrtnim ali i plodovima života, jedna velika pusa za vas dvoje!!!
|
|
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
triša prije tvojih cvijećkica i povrća ja bih pohvalila vrijedne i zlatne ruke tvoje i tvog muža.extra.
|
|
Inox
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam vas marljivi ljudi! Opet sam malo prošetao vašim imanjem da se podsjetim svih lijepih detalja i uživam. Kaj čitava "biciklana" za jedan dan ili se to odnosi samo na betonažu ?
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga triša teško je opisti sve prekrasne vrtove, tvoj mi je posebno drag jer znam u kojem kraju raste ( Skradnik ) moja baka je bila iz brinjskog kraja pa sam kao dijete prolazila kroz Josipdol starom jozefinskom cestom, činilo mi se uvjek da tamo zrak drugačije miriše. Sve pohvale tebi i tvojoj obitelji za raj koji ste tu napravili. Cvijeće, povrće sve pet.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoje voće, povrće, cvijeće a i ribice su prelijepe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo me nije bilo kod tebe Triša pa sam večeras malo pogledala zaostatke...U Skradniku je vidim prava oaza voća i povrća....Krasne tikvice za jelo i ukras, krasna plantaža blitve, a tek grešte kapule....Još malo pa ćeš krenuti na placu, jer ovako ekološko povrće ima dobru prođu...Možda ti se i ja pridružim iduće godine, ako mm uspije očistiti nekadašnji vinograd od silne drače....
|
|
sutra je novi dan
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja,gledajuci slike tvog voca i povrca dosla mi je volja da i ja nesto pojedem .. srecom pa sam imala sljiva u stanu,koje su mi trebale za torte ali kupit cu ih opet ! Lijepo sam prosetala s tobom na tvojoj vikendici...sad odoh vidjeti sta ima u tvom vrtu !
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
triša prekrasno imanje, prekrasne biljke - oćeš cvijeće, oćeš voće, povrće... prekrasni, radišni, vedri vlasnici bez kojih se sigurno ne bi imali čemu diviti
|
|
Odgovori | Stranica 123 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |