i Nera vodi dnevnik |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
nera
Već proklijao Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Kolovoz 2008 u 22:24 |
hvala na savjetu.probat ću svakako.imam tu neku prihranu za ruže. samo u proljeće sam ih prihranila. |
|
Life is like box of chocolate...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozzz
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nera,u svezi ruža(i Gioiaa)i meni se to dešavalo,i sad se desi ponekad.Kad sam ih redovito prihranjivala bile su ok.Ja sam ih 3 puta godišnje prihranila(u proljeće odmah, nakon prve cvatnja i u 8-9 mj).Ne znam kako se zove,no u vrtnim centrima ima prihrana za ruže.
Probaj ih dogodine prihraniti
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nazalost i moje ruze (stare)imaju taj problem,i odlucila sam ih izvaditi jer prskanje nije pomoglo.
|
|
nera
Već proklijao Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
beba stiže 26/10.
ja isto kleknem pa pljevim korov, ili se sjednem kako mi paše. ali svakako redovito zalijevam. ruže su mi brižne napali ona hrđa i još nešto pa samih špricala i izgleda da ću morat opet. svo sam bolesno lišće pobacala i poskidala tako da grozno izgledaju. dobila sam i voltu željeznu za dve ruže penjačice. dešava se nešto uglavnom. |
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nera i ja tako radim u vrtu iako nemam veliki stomak,kleknem i tako mi bas pase,manje se umorim.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nera uživaj, tvoke ladofoce su predivne, baš uživam u njima.
Čuvaj se bit će vremena i za vrt, kad sve dođe u normalu, pa će te ti i bebač zajedno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav Nera.....nije ni moj baš uredan jer je vručina pa mi se neda a nemam stomak....bar ne trudnički
samo se ti čuvaj i šetaj....a kad stiže bebica ?
|
|
nera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nikako da vam se javim, nisam bašdoma, lutam okolo, vrt mi napreduje, ne baš uredno ko prije jer ne mogu od trbuha se sagnuti ali cvijeta. morala bi poslikati pa vam stavim fotkice.
|
|
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znamo mi da ti misliš na nas!!!
Jedva čekamo slikice!!! |
|
nera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš ste me nasmijale s komentarima. radim još sutra pa idem na raniji porodiljni da uživam. imam i novih slika pa ću ih sad imati vremena staviti. radim i dalje u vrtu, ne pretjerujem,ne saginjem se, nego sam si našla jedan tepihić pa na njega kleknem i tako čupam i sadim.
ovos kupusom me oduševilo!!!! al trbica mi je dosta mala s obzirom da sam sad u 19 tjednu. |
|
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nera - ti stvarno "drugom stanju" daješ novo značenje, to kod tebe izgleda kao bestežinsko stanje, toliko jurcaš i radiš da nećeš stići ni roditi.... nemoj samo da ti bebica ispadne kraj kupusa pa da jednog dana pričaš - znaš zlato moje, tebe je tvoj tata našao pod glavicom kupusa dok je mamica plijevila vrt .
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ja da si vrijedna! Ne budem ponavljala irisine i trišine riječi... ali ipak čuvaj nam se!!!
Ne zaboravi i koju slikicu nam staviti!!! |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Nera! Znaš, jednom sam sanjala kako sam trudna i s već velikim trbuhom, a jedina stvar koja mi je bila na pameti je bilo - pa kako ću kopati vrt s tim trbuhom? Svaka čast što ne odustaješ!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Nera, samo lagano, kako kaže Iris, nije trudnoća ništa strašno i to je normalna situacija pogotovo ako se dobro osjećaš. Ja sam se kupala i plivala zadnji dan, a direktno s mora sam otišla u rodilište.
No ipak se to sve skupa zove "drugo stanje", pa čuvaj se.
|
|
RIJEKA
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo nemoj pretjerivati - ti više nadgledaj a drugi neka rade
|
|
nera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo da se javim da ja i s trbušćićem radim dalje. sjeme niče. još je maleno ali niče. prekopala san gredice i počupala korov, nešto rasadila. kadulja mi cvijeta i ruže su pune pupića. clematis onaj bordo se otvorio. dobit ću onaj luk od željeza da stavim uz te dvije ruže penjaćice. povrtnjak su nam preorali, i posadila sam 20-30 pomidorića, 20 krastavaca, posijala salate nekoliko vrsta, grašak, špinat, radič, tikvice i blitve malo. pognojila , zalila. ovo ljeto ću biti doma pa ću moć redovito zaljevat tako da s enadam da će biti svega. pozdrav svima.
|
|
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nera, tvoja "glupost" trudnička nije samo kod tebe! Iako nisam trudnica... ja sam zapisala gdje sam kaj sadila, ali... na naljepnice na teglice flomasterom. Kad sam iznjela teglice van, kiša pala i flomaster se obrisao!!!
Mislim da ćeš ti imati najljepši cvijet!!!! |
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oooooooooooo pa ima nas jos tu blentavih, a vec i nonica
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nera, super, opet će biti svašta za razmjenu. Tvoje kadifice napreduju, već sam neke presadila, a neke su već preko 5-6 cm i jako se dobro drže.
Vidim da se i ti dobro držiš usprkos trbuščiću. Nemoj pretjerivati, ali budi u formi i nek se bebač odmah uči voljeti prirodu.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |