Euphorbia bupleurifolia susannae |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28 Studeni 2015 u 15:14 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš je spororastuća:
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Hvala Pinus
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
marsha, pogledaj jednu veću ebs ovdje. Raste sporo, barem ova moja. Preko
zime ju držim na prozorskoj polici. Direktno zimsko sunce joj ne smeta ali
preko ljeta brže raste ako ju držim ujutro na direktnom suncu a
poslije podne u svijetlij sijeni.
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Koliko može narasti Euphorbia bupleurifolia susannae?? i koliko brzo uopće raste?Da li zimuje u hladnom ili na toplom mjestu?
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ovo je baš medena biljkica, a nitko ju ne pokazuje, evo ja ću...
|
|
|
|
![]() |
|
pa ja ovo imam, al tako nešto jadno i čokljajvo !Valjda će narasti.
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...vrlo neobična i atraktivna
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ohohoho baš je krasna
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Euphorbia pseudoglobosa |
|
![]() |
|
Ružo, ovo dolje na drugoj slici jest euforbija, imam ju i ja, ali ne znam koja je točno.
|
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
lijepa je , moja je već odavno vani u hladnom hodniku i sprema se za zimski san... lišće joj žuti i suši se. Nisam sigurna oko zalijevanja, ali u svakom slučaju , zalit ću ju malčice jednom ili dvaput kroz zimu.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Euphorbia buplerfolia suzane |
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Evo i mog primjerka
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Da sad sam već i nešto beba dijelila.. i čim jednu otkinem, ona izbaci 2 nove sitne...
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jee, je, vidi se
![]() |
|
![]() |
|
Ma preslatka je !
|
|
|
|
![]() |
|
divne su tako čupave... evo i moja je sretna
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |