Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj maleni cvjetnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj maleni cvjetnjak

Odgovori Odgovori Stranica  123 20>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Moj maleni cvjetnjak
    Objavljeno: 24 Kolovoz 2012 u 00:33
pa gdje si ti draga,valjda  tvoje cvjećkice još cvjetaju,gdje su slikicesmile162
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 13:56
Ma nek je samo živ i zdrav vaš jedini muškič u obitelji !!!

Malo šetam i gledam kaj ti od cvijeća treba !!!Wink
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 23:25
hajde Mirjam sigurno je proljeće i kod tebeWink
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 19:07
Free hvala ti na posjeti i lijepoj čestitki.Ako smijem jedna mala ispravka,imam 4 unuke i jednog unuka Jana kojeg si mogla vidjeti kako ljubi u jaslicama.Inače Jan je nakon dosta ženskica (dvije kćeri i četiri unuke) zalutao u našu familiju.
Za ruselije si u pravu za temperaturu,jesam ja grijala ali očito ne dovoljno a zaljevala ih jesam.smile79
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 10:25

Zadnji post od Misty,  u tvojoj temi govori da te dugo nije bilo ovdje!!  Valjda si okupirana sa svoja 4 unuka i unučicom, pa ti za sada ne treba ispričnica!!

Još malo pa će i Uskrs, pa mi je prigodno, nadovezati se na Mistynu Božičnu čestitku . . . . .  Draga Mirjam, neka ti uskrsni blagdani ispune mirom i zadovoljstvom to tvoje veliko srce!!

A danas sam u tvome vrtu, a tražila sam  kaj se dogodilo s tvojim ruselijama !!!  Jedina pogreška ti je kaj si ih stavila na zimovanje s vjerojatno preniskom temperaturom i manjak vode!!  Moje su cijele zime  na toplome i zalijevane kao da je ljeto, i bome, divljaju!!  I jedva čekaju da ih iznesem van, ali će još pričekati neko vrijeme !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2011 u 07:34
Draga mirjam neka ti ovi blagdani ispune mirom i zadovoljstvom to tvoje veliko srce!

Time is something you can never get back..
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2011 u 21:33
  Iskrene čestitke povodom nastupajućih blagdana te sretnu i uspješnu Novu 2012. svim dragim šetačima na forumu.
( ...bakin Jan u jaslicama...)
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 10:34
Moja posljednja ruža nije uspjela procvjetati, mraz ju je okamenio!
Nećeš vjerovati ali kao osjećam miris ove tvoje ljepotice!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 07:44
ostici kao da tek pocinju sa cvjetnom,a ruza je ruza
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 15:20
smile227
Nisam baš neki ljubitelj ruža, ali ova tvoja mi je prekrasna!!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 15:15
Kod tebe još uvijek ljeto a već počelo proljeće!Thumbs%20Up
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 14:16
 Ruža je čarobna, a ostići  izgledaju kao u proljeće
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 13:12
... konačno smo dočekali uvjete koji nam više odgovaraju od nesnosnih vrućina ali bura stiže još danas pa ??? URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/jesen/35002.aspx][/URL],,,ni ja se ne predajem... URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/kaktus/35005.aspx][ ...hrabra kadifica...
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 13:00
...zadnja ruža ........ove jeseni,kad bi mogli osjetiti kako intenzivno miriše izgledala bi Vam još ljepša. URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/jesen/35001.aspx][/URL]
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2011 u 18:27
bako sve ti je predivno,ali one dvije ružice su naj,naj  puno za njihsmile79
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2011 u 16:02
... netko na forumu je spominjao da jedva čeka proljeće.Ove ljubice uvjeravaju me danas da nisu fulale godišnje doba ...za njih je već počelo proljeće...Thumbs%20Up
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2011 u 11:23
Hvala ti, možda i ja uspijem dočekati da se moje pretvori u nešto tako čarobno Disapprove
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 11:48
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Puno bi toga u tvom vrtu trebalo ponoviti i pohvaliti, najprije bakine ružice, naravno. Tvojim se rascvjetanim kaktusima divim ipak s pristojne udaljenosti Wink!
Ja sam dobila na poklon jednu mini verziju ovog tvog ljepotana i bila bih ti zahvalna da mi kažeš koliko mu treba da postane ovako čarobno drvce (izgleda kao bonsai!) ?

Ovo čarobno drvce ima već dosta godina,negdje oko deset.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 11:05

evo da vidim šta ima novoga i bome ima, ima!ClapClapClap

"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 09:37
nemam riječiTongue
a ovo mi je posebno

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.