Vatreni trn - Pyrachanta |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03 Srpanj 2017 u 13:06 |
Prepredivan je, moćan primjerak
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaaaaoooo, koji kutić za odmor
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Aha ... pa nije strašno.
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Rajski
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Veličanstven je ... imam ga al je još mali, jedva čekam da malo poraste. Nadam se da neće biti pregoropadan. Jel puno izraste tijekom godine ?
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vatreni trn kad cvate, onda bome cvate raskošno.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Nisam ga nikad vidjela u cvatu. Ovo je stvarno veličanstveno !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Slavuj, pogodila si. Hvala na ponudi, ćut ćemo se ovih dana, pa mogu skoknut kod tebe ovih dana da ga vidim.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
glikice jel' ti i od vatrenog želiš napraviti bonsai? imam ja jednog krasnog taman da ga počneš orezivati i praviti drvce
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Glikica, ja sam samo porezala grane, debljine 3-5 mm, duzine 20-ak cm. Jedino je malo nezgodna, pika ko sam vrag.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Koliko maximalno debela smije biti reznica, da bi se mogla primiti ? Bi li se primila nešto veća i već razgranata ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Carol, hvala na odgovoru, znači čekati ljeto, moram si to zapisati
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Fanika, reznice mozes uzeti od sredine do kraja ljeta.
|
|
|
![]() |
|
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
ovaj grm mi se baš sviđa, možete li mi reći kad se uzimaju reznice, da li se mogu sada uzeti
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..i ja sam lani piknula jednu (al vrijednu)...primila se!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Vatreni trg se jako lako razmnozava reznicama, skoro sve su mi se zakorijenile, a i brzo napreduje. Ja svoje grmove pirakante dosta orezujem, ali one svake godine potjeraju nove grane po metar dugacke.
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |