Crveno srce - Iresine herbstii |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Trivia
Novo sjeme Pridružen: 22 Siječanj 2019 Lokacija: croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Siječanj 2019 u 10:55 |
Hi, ima li tko reznicu Iresine za pokloniti? :)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...lijepa ti je Štefice, dobro je prezimila...i ja sam baš danas svoju presadila...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna ti je, imam osjećaj da se moja samo pati...
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ona je sva takva, mislim te prekrasne crveno- bordo boje? Naprosto sam luda za crvenim cvijećem a kod ove , crvene definitivno ima u izobilju .
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova biljkica je predivna..obozavam ovakve biljkice,nazalost nisam nikad imala a i nemam koga trazit pelcer al ako gdje naidem sigurno cu je nabaviti...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam tu preslatku biljku dobila od kat.ree. Zaboravila na nju i pustila je vani. Neki dan mislim prazna tegla idem je isprazniti kad ono živo korjenje moje iresine. Brzo sam je natrag zatrpala, a kako sam se već pomirila s njenim gubitkom, sad me ful zaintrigiralo dali će izaći mladice.
Ako ne zna se što ću žicati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To se i meni događa i moje su sada skoro golih grana, ja pretpostavljam da im je suhi zrak, a i velike su... One vole puno vode, ali zimi se ih ne usudim previše zalijevati da ih opet ne utopim.
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako irezina je je jedna predivna biljka koju sam nekad imala nevjerojatno mi je bila draga....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako drago mi je da je živa. Na proljeće ju stavi van i vidjeti češ kakva će biti...... narasti će i dobiti baš tamno crvenu boju.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako sam vratila biljke na svoje mjesto jer nema bora, to i ostale imaju novi raspored.
I evo potražila iresine. Kat.rea tvoja, koja je došla Hoyi a ona ljubezno dala meni komadićak, koji sam s hormonom i plastičnom bocom "sredila"i primila se super, i evo uživam u njoj. Sad je dobila počasno mjesto, zato sam i potražila temu, da vidim malo jesam li je dobro smjestila. Ona je baš kao ova gore na slici.Još nije velika ali je bitno da živi!
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam mislila kako ju ja oduvijek imam pod iresine. A imam dvije, jedna cca 1,8 m, druga malo manja. U svakom slučaju na proljeće im treba "frizura" pa tko želi neka se javi na pp.
|
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako smijem dodati malu opasku- na slici je Iresine herbstii a ne hemigraphis
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrlo je dekorativna u kuci... tako neobicno lisce ima i jednostavno mami poglede...
iam moja jedna frendica kod sebe na posu i jednostavno je wauuuuuuuu...
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo prvi put vidim.Jako mi je zanimljiva.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
reznicama dugim oko 10-15 cm stavim ih u vodu kad puste zile sadim ih u ocicnu zemlju jako vole svjetlost pa ih drzim na prozoru imala sam jednu koja je bila duga oko 2 metra ali sam je osisala od nje napravila pelcere i podjelila |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepa biljcica...a kako se razmnozava?
|
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dina sve vise me uvjeravas da imamo identican ukus..
Obozavam tu biljku...davno prije sam ju imao,no tesko ju je naci
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |