Trazim... |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 19:53 |
može, može!
![]() ![]() volimo sve novo i neobično! ne treba ih puno...imamo sreće pa nam skoro sve isklija! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čekaj... Prvi put vidjeh sada ovu biljku preko Googlea na fotki...
To je ovo: ![]() Zanimljivo izgleda, pa ako bi mi htio poslati nekoliko sjemenčica?? Je li to biljka za van ili unutra? Na slici je u tegli, pa pretpostavljam za je za unutra... |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Evo da napokon nesto i ja nudim.Sjemenke su iz Italije,ne znam kako klijaju,danas sam posadio svoj dio a visak darujem.Imam ih malo,ali ako netko hoce,zasto ne!
|
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Kupujem sve vrste auricule(sve boje).Ponude na PP.
![]() |
|
![]() |
|
sunčica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
Moze li mi netko pomoci gdje mogu nabaviti obični božur (paeonia officinalis)? Jedan sam vec pokusala zasadaiti - ali bezuspjesno, zasadila sam ga preduboko. Ali zelim pokusati ponovo.
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
ni ja ništa ne vidim , ali zato moja mama ima nekoliko vrsta ljiljana ona ih je donesla iz nemače još davnih dana i jezini su ogromni - znam da ih podupire sa poštapalicom da joj se ne slome . i zove ih kingi valjda zbog veličine . po zimi ih nevadi van ostaju u zemlji . akod nas bogami bude jake zime .
![]() |
|
![]() |
|
Ah,sory,nesto mi je bilo sa kompjuterom.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Plant,već sam ti rekla,ne brisati slike iz photobucketa(zato ih tu nema).Viš da ti lijepo piše tamo di bi slika trebala biti
![]() |
|
![]() |
|
Oprostite na fotkama,nesto mi nije u redu sa kompjuterom...
|
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
I meni nije bila jasna Vrtlaricina 'opomena' (sad sam se okurazila da to i napisem
![]() |
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Vrtlarice,ne mješamo ih no kako je plant tražio lukovica ljiljana i amarilisa,tako smo raspravljali o jednim i drugim
![]() |
|
![]() |
|
vrtlarica ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Ljudi bez uvrede ali miješate amarilise i ljiljane ljiljani su pvo što je sasha stavila na sliku a amarilisi su 1-2 ili tri velika cvijeta koji zaste iz lukovice na debeloj stabljici i u podnožju ima 2 - 3 duga lista a po stabljici ni jednog lista!
|
|
![]() |
|
AB100 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
ja imam rozoga ali ga držtm u velikoj tegli
![]() |
|
AB100
|
|
![]() |
|
Ma da.Dobila sam ga davno,davno(dok sam još bila lijepa i mlada...i s mamom živjela
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Procito sam negdje da je od tvoje mame,je li to istina
![]() |
|
![]() |
|
Žuti je poseban po svemu a najviše po načinu kako sam ga dobila.Ajme,to ne smijem ni reći,no vjeruj mi stvarno je poseban.Nije kupljena lukovica
![]() |
|
![]() |
|
Zuti mi je najljepsi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
http://i163.photobucket.com/albums/t281/shasha_088/biljke/ljiljancrveni00.jpg
ne mogu naći bijelog no imam ga Ažurirao shasha - 05 Siječanj 2008 u 23:46 |
|
![]() |
|
Ajme,ko zna di su slike mojih ljiljana. Imam ovaj narančasti,neki crveni,bijeli,a da ne "cmizdriš" plant imam i žuti
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Predivni su ljiljani ti!!!
Meni je najdraži bijeli ljiljan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |