hoću i ja... |
Odgovori | Stranica 123 25> |
Korisnik | |
frezija
Već proklijao Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 08:24 |
Draga moja tasne su ti krasne, ali onaj tanjur na anđele ti je prekrasan ... bez greške
|
|
Sponzorirani linkovi | |
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na komentarima
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, Mona fala tete
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tacna je prekrasna!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova tacna s bršljanom mi je prelijepa, a vratila sam se i nekoliko stranica unatrag i pronašla jednu prekrasnu crvenu kutijicu sa violinom i kutiju za maramice - onu crveno/cvjetnu sa zlatnom trakom - bravo
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malena tacne su ti savrsene,preljepe..bila san uvijerena da sam komentirala prethodne radove,a sad vidim da nisam,e pa stvarno si vrijednica i sve si preljepo srhtala,tanjur sa anđelima mi je favorit
|
|
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh, ovo mi je bila najbolja odluka danas, da ovako rano svratim na forum i vidim šta je ko radio....... nakon ovakvih komentara dan mi mora biti savršen....... hvala
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obje su posebne na svoj način tako da se ne bi nikako mogla odlučiti za jednu!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepe tacne
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepe tacne....meni je za mrvicu ljepša ova s bršljanima....to je zato što volim zelenu boju |
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pladnjevi su preljepi u svojoj raznolikosti,ne mogu se odlučiti...
|
|
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala tete, vaše pohvale mi znače jakooooo puno, a kad pregledam vaše galerije shvatim koliko je veliko sve što napišete |
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tacne su prekrasne
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koji radovi...pravi velemajstor!!!
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, i krasno i prekrasno
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tacne su jako, jako lijepe!
|
|
ANĐELKA
|
|
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i za rodjendan moje snahe:
|
|
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
detalj:
|
|
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moje nove dvije tacne:
|
|
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sara Romano... imaš pp :)
|
|
Odgovori | Stranica 123 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |