Triša piše dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 40> |
Korisnik | |
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:47 |
Triša, zakon ti je ova poza na autiću.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno ma nije to problem, imam ja slikicu vas dvoje, pa si zamislim kako mi mašete
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
lako se tabi penjati po drvu kad si mala i lagana,ali da vidiš mene,trešnja još mlada jadna savinula se pod teretom,mislim na sebe,a plodova tek nešto malo.usput,žao mi je što te nisam dočekao na flori da se pozdravimo,ali več je i mojoj Dori a i meni bilo jako zima.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa sad sam prvi put ušla na ovu temu-i stvarno si ženo legenda . Pa ti stvarno crpiš i svaki mali dijelić snage . Svaka ti čast . Mogu ti reći da sam se dobro nasmijala ovim tvojim šalicama -------- Uvijek ona Triša -zakon žena . Pa bože sa tobom bi i žensko moglo i živijeti -ti bi i našla šta sa njom raditi . Šalim se -.ali samo ću ti jedno reći -----skidam ti kapu .
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Problem jedenja trešanja bi podijelila s tobom, ali bome ovaj zadnji ne bi
![]() ![]() Ja sam u jednoj šumi našla trešnje samonikle( ali gdje?), moram ih naći pa ću i ja imati tvoj slatki problem. Treba samo mačetom prokrčiti do trešnje. Zarasla je u džunglu i postoji mogućnost poskoka. Ali želja je jača ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Toliko sam pojela trešanja da će mi sutra sigurno trebati ovaj smajlić
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
e baš si slatka na ovom automobilu e kako sam vas poželjela
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
baš ti zavidim... i ja bi papala..kod nas još ništa
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Prevruće je da se bilo što radi, klime u stanu nemam, a kako me čeka šišanje od 6 do 8, poslije ručka smo otišli malo do mora, a onda na upravo dozrele trešnje, na koju se ja jedina popenjem bez problema naravno zbog kilaže
MM je brao s poda jer se grane savijaju od težine, a ja sam nešto pobrala sjedeći na autu
Najeli smo se do besvjesti, a sutra opet idemo na trešnje, ali kod prijatelja na otok Krk.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mislim da se od Nihe neću vratiti, jer će me tamo zbog krijumčarenja biljka strpati iza brave, a onda će mi niho morati nositi kolačiće.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
mogu misliti kad se vrati od nihe pa ponijeće ona tamo sigurno dosta da bi napravila mjesta za nihine biljke,snaći će se te male ručice vrijedne
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
A tek kad se vrati od Nihe..............
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Znala sam! Kupit ćeš ti još toga!
|
|
![]() |
|
Baš si me nasmijala, tako i sama mislim. Doći ćeš na kavu k meni da vidiš koja je tu gužva, a svaki put kad negdje vidim cvijet, moram okrenut glavu, jer bi ga najrađe uzela doma.
No viseće police su zakon, pa ćemo napraviti još koju.
Ustvari volim tako divlji vrt, natrpan svim i svačim, šarenilo boja i oblika, inače ne volim ni doma simetriju, kod mene je sve van nekih normi, valjda zato što sam i sama takva.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ti si meni živa provala. Prvo piše da nema mjesta , pa je posadila ovo pa ono, a na vikendicu će sada da sadi. Kad to posadiš ustupam ti moj teren, pa sadi do mile volje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Joj neeeeee - nema više mjesta, ali imam ja vikendicu u kojoj još ima puno mjesta he-he.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
nemora kupovati..bude dobila
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
E da mi je vidjeti to da više nebuš nikaj novog od cvijeća kupila
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |