kuća za odmor ili ipak umor |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 07:34 |
Bromelija krasno!Prekrasno!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo da osvježim temu...svašta se je ovdje radilo i promjenilo samo više ja ne zaljevam cvijeće nego moja snaha....a dobila sam i unuka tako da sada ovdje samo uživam...
prije mjesec i po bilo je ovako a sada je ovako...isfrezano, posijana trava, nastaje kamenjar i vrt |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da se javim, i pozdravčić ti ostavljam!!!
Šteta za bor,( iako mi se čini da je to smreka ili jela) ali s obzirom na ljetna nevremena bolje da ste ga srušili vi nego da se sružio uz pomoč olujnog vjetra!!! Moj bor ima 35 godina i NEDAM GA!!! Kad umrem nek rade s njim kaj žele!!! Baš ga volim, sječa me na mmooorreeee,uživam dok se mješa zvuk fijukanja vjetra u njegovoj krošnji sa zvončićima, obožavam njegov miris nakon ljetne kiše volim čak i njegove duge bockave iglice, a njegove ogromne češere djeca u vrtiću obožavaju!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
steta,ali sto se mora mora se...jedva cekam da vidim sta ce te zasaditi
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su ti gorostasi kad rastu, ali kad narastu previše tada su velika obaveza i briga..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
29 godina....baš mi je žao, no ako se moralo, moralo se....
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad kad su borovi maknuti, vjerujem da jedva čekaš kad ćeš nešto novo zasaditi.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne želim ovo ni gledati jer i ja moram nešto napraviti sa svojim borom, ali on raste na kosini, nema baš neki pristup do njega, a moram otpiliti barem neke grane
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep posao ste obavili,a sad još ljepši slijedi,kaj novoga zasaditi.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za borove. Ali kad se mora...
Sreća pa vam je ovo vozilo moglo ući....
Anči kaže vatrogasci... ja imam jedan ogroman, nadrastao je susjednu dvokatnicu.Ne smeta nikome i da se sruši mislim da ne bi napravio veliku štetu. Ali ga gledam sa strepnjom, jer tu bi valjda pomogla neka kombinacija vatrogasaca i planinara obzirom na nedostupnost!
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija znam kakav je to problem kad bor izraste visoko i samo misliš kad če se srušiti i nešto polomiti.
To smo mi prošle godine rješavali kod moje bake u dvorištu.
Problem je bio utoliko veći što ni jedno vozilo nije moglo ući u dvorište i približiti se boru ,a sve oko bora bile su kuće.
Na kraju su jedino vartogasci mogli to riješiti .
Ne mogu ti opisati taj strah ,jel su se penjali po boru i rezali dio po dio bez vozila .
Bila jas jako sretna kad su svi vartogasci bili na zemlji a bor je bio u komadima .
Eto koliko muke oko starih borova
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Pecika
Nedavno posijan Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gledajuci slike odma osjetim miris bora ...doista su bili veliki al etosad prilike za cvijece ..nema vise sijene ..hihih
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jednom se zahvaljujem na lijepim željama
i evo smo da vam pokažem da se nešto i radi, nažalost stradali su borovi ali bili smo prinuđeni maknut ih jer su bili dosta i u susjedovom dvorištu pa nema smisla, a i kako su počela ta nevremena da nebi bilo nismo znali a jesenas je prošao vihor jako blizu.... pokušat ćemo nadokandit porušeno sa ponekom mladom biljkom, čepresom, ukrasnom vrbom.....i ko zna čim još..... a ovako je to izgledalo jučer..... kažu 29 godova znači 29 godina starosti..... |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Želim ti sve najbolje
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretno! |
|
život je more
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za rockos
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka su te izvukli "iz podzemlja", ovu si temu prilično zanemarila. Znam, imaš svoj vrt koji je pun, krcat i lijep.
Ali uživali smo i u tvojoj kući za"umor" pa bi htjeli i dalje....
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U tvom vrtu uvijek se divim prelijepom cvijeću, ali najljepši cvijetak u njemu je tvoje veliko srce prepuno ljubavi i za cvijeće i za ljude...
Osjeća to i cvijeće i svatko tko je imao priliku upoznati te! Neka ti u sreći, zdravlju i obilju svega što želiš prolazi svaki dan, a danas posebno.
Sretan ti rođendan!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi, sretan ti rođendan, sretna bila još mnogo ljeta a još više ljeta s nama bila
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni tebe nema a ja mislila da sam puno toga propustila...
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |