more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 29> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 00:40 |
baš se i ne razumijem u ovu tehniku ali mi se jako,jako sviđa!preslatko je!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
color034 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PREKRASNI RADOVI
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno,veselo,proljetno! ovakvu sliku u paper quilling tehnici sam dobila ja za svoj rođendan! odlično more!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ideja je fantastična, realizacija rada ODLIČNA...a ova igra sa papirićima i savijanjem... PREDOBRA...ja sam oduševljena....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ajde za ovaj put ti opraštamo
![]() a u ove tvoje kvili lili tehnike se uopće ne razumijem samo znam da mi jako zgodno izgleda
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
@ vania i andora, hvala vam prvo, svima isprike što ne komentiram vaše radove. to ne znači da ne pratim što ste napravile. povirim ja u galerije, ali bila sam lijena da išta komentiram. jednostavno sam bila zaokupirana sa swapom, pravljenjem kolaža i na kraju mi se ne bi dalo ništa pisat. nadam se da ne zamjerate.
sad da objavim svoje radove što sam radila za kiki. u početku uopće nisam znala što da napravim, bila totalno bez ideje dok jedan dan nisam gledala neke blogove. iznenada se upalila lampica! quilling! ali o tome možete vidit u mojoj drugoj galeriji http://www.svijetbiljaka.com/forum/forum_posts.asp?TID=3588&PID=386639#386639
![]() napravila sam i 2 jednostavna magneta od das mase. izvaljala das masu, uzela čašu i pritisla na das masu i lipo su se ta 2 kruga sušila na balkonu, na suncu. kad se osušilo, malo sam brusnim papirom izgladila rubove i ljepljenje i bojanje je moglo počet.
prvo zajednička slika: bilježnica sa quilling tehnikom + 2 magnetića
magnetići izbliza
zajednička slika
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Otišla sam par stranica unazad i zaključila da ti jednako dobro leže i slonići i leptirići i magnetići.Poklončić je presladak
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Prekrasnih radova imaš u galeriji, a kako i sama živim na moru nekako su mi ovi morski motivi sili samo tako, a nakit tvog brata je mrak..
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
hvala slavice
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ne znam kako mi je ovo promaklo,kutija je preslatka a magnetiči su predivni,stvarno imaš mašte!predivno!!!
![]() |
|
![]() |
|
felina, kika
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Izvanredna kreativnost,a time i darak.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Čini mi se da sve odreda naveliko prizivamo proljeće s svojim proljetnim motivima koje nikako da dođe. Slatki veseli uradčić.
![]() |
|
![]() |
|
@ Šabica, dobro došla u moju galeriju
![]() ![]() @ anđelka, hvala
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
odlična ideja, izrada još bolja!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
baš sam sad u mojoj galeriji odgovorila mimi na temu leptira........vidim da se oni kod tebe pojavljuju već izvjesno vrijeme.......i tako ih dobro napraviš da sam valjda nesvjesno počela tražiti na šta bi ih i ja stavila.......magnetići su mi preslatki......a posebno mi se sviđa trud koji ulažeš u svaki detelj
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
bila sam uvjerena da sam pregledala tvoje radove i sad vidim da mi je to pobjeglo, ne vjerujem, ali sad sam to ispravila.
Pregršt odličnih i prekranih radova, baš sam uživala, a bratov nakit je stvarno odličan, samo neka nastavi i razvija se prema svom osobnom izričaju, što će više nakit imati njegov duh bit će još zanimljiviji. |
|
![]() |
|
Primavera, hvala na lipim ričima. I jesam dite u duši. Mislim da smo svi dica na neki način i mislim da je to lipo. Zašto uvik bit ozbiljan?
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Leptirić i cvjetići - prava proljetna kutijica, vesela i lijepa.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |