Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - more - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

more - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  123 29>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: more - moji radovi
    Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 00:40
baš se i ne razumijem u ovu tehniku ali mi se jako,jako sviđa!preslatko je!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
color034 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 126
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje color034 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 20:21
PREKRASNI RADOVI

Clapsmile141

smile57
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 10:01
predivno,veselo,proljetno! ovakvu sliku u paper quilling tehnici sam dobila ja za svoj rođendan! odlično more!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 09:12
ideja je fantastična, realizacija rada ODLIČNA...a ova igra sa papirićima i savijanjem... PREDOBRA...ja sam oduševljena....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 08:44
ajde za ovaj put ti opraštamo LOL jer si naše poklone tako fino upakirala da razumijemo da si na to potrošila vrijeme
a u ove tvoje kvili lili tehnike se uopće ne razumijem samo znam da mi jako zgodno izgleda
smile141za našu moderatoricu
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 01:21

@ vania i andora, hvala vam Smile

prvo, svima isprike što ne komentiram vaše radove. to ne znači da ne pratim što ste napravile. povirim ja u galerije, ali bila sam lijena da išta komentiram. jednostavno sam bila zaokupirana sa swapom, pravljenjem kolaža i na kraju mi se ne bi dalo ništa pisat. nadam se da ne zamjerate.

sad da objavim svoje radove što sam radila za kiki. u početku uopće nisam znala što da napravim, bila totalno bez ideje dok jedan dan nisam gledala neke blogove. iznenada se upalila lampica! quilling! ali o tome možete vidit u mojoj drugoj galeriji  http://www.svijetbiljaka.com/forum/forum_posts.asp?TID=3588&PID=386639#386639  Smile 
napravila sam i 2 jednostavna magneta od das mase. izvaljala das masu, uzela čašu i pritisla na das masu i lipo su se ta 2 kruga sušila na balkonu, na suncu. kad se osušilo, malo sam brusnim papirom izgladila rubove i ljepljenje i bojanje je moglo počet.

prvo zajednička slika: bilježnica sa quilling tehnikom + 2 magnetića

magnetići izbliza

zajednička slika

Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 07:50
Otišla sam par stranica unazad i zaključila da ti jednako dobro leže i slonići i leptirići i magnetići.Poklončić je presladakThumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 128
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 00:21
Prekrasnih radova imaš u galeriji, a kako i sama živim na moru nekako su mi ovi morski motivi sili samo tako, a nakit tvog brata je mrak.. smile211
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 22:28
hvala slavice Smile
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 22:21
Ne znam kako mi je ovo promaklo,kutija je preslatka a magnetiči su predivni,stvarno imaš mašte!predivno!!!smile73
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 21:59
felina, kika smile79
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 12:32
Izvanredna kreativnost,a time i darak.
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 16:50
Čini mi se da sve odreda naveliko prizivamo proljeće s svojim proljetnim motivima koje nikako da dođe. Slatki veseli uradčić.smile55
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 15:33
@ Šabica, dobro došla u moju galeriju Smile Drago mi je da si uživala i da ti se sviđaju bratovi radovi.
@ mare - nostrum, prije je bila invazija slonova na forumu. sad je doša red na leptire LOL 
@ anđelka, hvala smile78
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 11:27
odlična ideja, izrada još bolja!
ANĐELKA
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 09:47
baš sam sad u mojoj galeriji  odgovorila mimi na temu leptira........vidim da se oni kod tebe pojavljuju već izvjesno vrijeme.......i tako ih dobro napraviš da sam valjda nesvjesno počela tražiti na šta bi ih i ja stavila.......magnetići su mi preslatki......a posebno mi se sviđa trud koji ulažeš u svaki deteljsmile82
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 09:03
bila sam uvjerena da sam pregledala tvoje radove i sad vidim da mi je to pobjeglo, ne vjerujem, ali sad sam to ispravila.
Pregršt odličnih i prekranih radova, baš sam uživala,
a bratov nakit je stvarno odličan, samo neka nastavi i razvija se prema svom osobnom izričaju, što će više nakit imati njegov duh bit će još zanimljiviji.

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 02:19

smile78 svima.

Primavera, hvala na lipim ričima. I jesam dite u duši. Mislim da smo svi dica na neki način i mislim da je to lipo. Zašto uvik bit ozbiljan? Smile
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 23:46
...drago More, nekako mi se čini da si i ti veliko djetešce u duši ... s koliko si ljubavi i dječje zaigranosti napravila ovaj prekrasan poklon, naprosto isijava ljubavlju preko ekrana Valentine%20present ... predivno je imati te za prijatelja
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 18:20
Leptirić i cvjetići - prava proljetna kutijica, vesela i lijepa.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.