Vrt u boci |
Odgovori | Stranica 123 7> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Prosinac 2015 u 16:01 |
Ma na žalost nisam ga sačuvala, ali boca je ista a biljčice slične, stavit ću slikicu
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijetko dođem na ovaj forum, iako sam nekada tu bila stalno, ali drago mi je da se ova tema obnovila, jer i ja namjeravam svoj vrt u boci obnoviti. Malo mi je biljaka otišlo. pa sam se selila i nisam marila, ali baš sam danas dobro oprava "stari bocun" i idem ponovo u izradu.
|
|
RIJEKA
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam vidjela u jednom izlogu u dućanu vrt u boci, točnije u staklenoj okrugloj posudi, baš mi se jako svidjelo, pa planiram i sama nešto tako napraviti. Skroz je simpatično.
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
akva
Već proklijao Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima ...ja sam nova i jako mi se dopadaju vaši vrtovi u bocama ...ne znam da li ste još aktivni ?
I ja razmišljam o jednom takvom vrtu ...sad sam se malo educirala čitajući vaša iskustva i kad nabavim potrebne stvari pokušati ću i ja napraviti jedan ... predivno i veselo ste društvo . |
|
Priroda je izvor života
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mon,sve pohvale ovo je stvarno prelepo.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, tek sama sada ovo vidjela, prekrasno je.
|
|
RIJEKA
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kako ovo do sada još nisam vidjela. Ovo je super. Sve su vam boce prekrasne.....Ovo stvarno moraš raditi sa puno osjećaja.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdravljam sve forumaše. ja sam nova na forumu. imam mali vrt ali u njemu pravo bogatstvo.ovaj vrt u boci je super.uz takve minijturne vrtove u kuči nekako izdržim sumornu zimu
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno moon!
|
|
Rijeka
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedan, danas napravljen... |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
irenaidani za kreaciju
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam slagala al nazalost ne u boci...
malo prasnjavo
|
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi moji,sve sam vrtove razgledala i svi su mi extra.Nova sam i neki dan sam napravila svoja prva 4 vrta :)u teglama i 1 u vartostalnoj posudi :D Postavim slike cim prije,.
|
|
k.josip
Novo sjeme Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni vrtovi u boci, da mi je samo znati kako uspijete sve ovo
|
|
josip150
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme Pridružen: 29 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelistao sam temu nekoliko pute i jos se divim, ovo je stvarno odlico, zanima me kada se posade biljke u bocu kako poslije to odrzavate
|
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
po kozna koji put ulazim u ovu temu i nemogu da prestanem da se divim vama cvjetnim umjetnicima sad renoviram stan i imam u planu napraviti ovako nešto kao dekoraciju ako skupim hrabrosti i strpljenja.
|
|
tanja j
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |