Vodenika - lat. Impatiens |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 18> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18 Svibanj 2016 u 20:07 |
baš je krasna.ja sam ih nekako zaboravila ove godine.valjda me omela ova zima i hladni vjetrovi
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
frenky ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
ok :)
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja bih joj promjenila zemlju i više zalijevala
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
frenky ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
bok,evo izmjerio sam temperaturu na stubistu, negdje oko 15,16 stupnjeva je. isao sam bacit staro lisce s vodenike i evo slika kako izgleda, stoji u kutu i moram priznati da ju nisam bas cesto zalijevao. hoce bit ista?
![]() |
|
![]() |
|
ne znam, izmjerit ću sutra. to je negrijano stubište između 2 grijane prostorije. nije smrzotina i nema ulaznih vrata u blizini
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
kolika je minimalna temperature gdje sad boravi??? |
|
![]() |
|
ok, da ju unesem u grijanu prostoriju sad, jel bi bilo bolje?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Onda ostane, samo pripazi da ne bude na jako hladnome
|
|
![]() |
|
haha prezimenjakinja :D a dosta je otisla al zeleni se koji listic
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
he he, ja mislio na prezime ( ime i prezime) pa tražim po postovima od koga se prezime traži.
Vodenika a isto tako i nova gvineja mogu prezimiti ali u toplim uvjetima, tako da ako je stubište hladno najvjerojatnije će propasti, ali ako nije do sada onda najvjerojatnije ni neće propasti. |
|
![]() |
|
jel prezime one? ja sam stavio gvinejku na stubište pa čekam da prođe zima da procvate :)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ako je jako sunce, tj. sunce veci dio dana onda nemoj saditi vodenike, jer i ako uspiju neće biti sretne i neće uživati.
Ako ti se već sviđa vodenika, a nemaš uvijete za nju tada posadi vinke.
Vinke su naizgled kao vodenike ali imaju sposobnost da prežive i na suncu.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Odlično cvijeće. Treba dosta vode, ali koje je cvijeće ne treba? Moj problem je što su mi svi položaji na kojima sadim cvijeće na jakom suncu. Pretpostavljam da ne bi opstale pa se ne upuštam u njihov uzgoj
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Dobro se vide biljne uši. Ja sam u biljnoj apoteci kupila insekticid, tekući, pošpricala s njim i bilo je uspješno.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |