Mamin grunt |
Odgovori | Stranica 123 38> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 07:33 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ovaj vrt zabljesne na proljeće , ćemo letjeti iz naših enterprise fotelj
Porukica |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
glavno da ste svi na broju i zdravi
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A super živa si bolan i biće cvijeća uskoro
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mi tebi
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me drage moje - živi smo i zdravi no u totalnoj strci.
U dva tjedna sam bila sveukupno 7 dana bez struje, napravljen novi štok za podrum, uslijed betoniranja nam se pokvarila mješalica, u bunaru pao vodostaj pumpa u zraku (šta znači veš mašina su sad samo moje ruke), pripremam izložbu-rasprodaju + još neke narudžbe...ukratko nemam vremena za niš. Pola toga nisam ni napisala -ukratko ludnica. Zato nemojte se ljutiti (neke znaju, nekima se nisam stigla javiti) dojurim, pročitam pp, nekad stignem odgovoriti, nekad ne odmah pa kasnim danima - kad mi se situacija smiri iskupiti ću se. Pakete i pošiljke isto pakiram pomalo kak stignem pa se nemojte začuditi ako jednoj stigne drugoj ne- idem redom, ali uslijed sve ove strke ide jako sporo Uglavnom hvala svima koje ste me se sjetile i zabrinule se za nas |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zadnja aktivnost bila je danas na forumu, dakle viri iz prikrajka, ali neće da nam se javi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje si, kako napreduju radovi mi bi slikice
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej mama fali Triši metla ne može više hodati ona bi da leti -hajde bolan javi se već jednom nedostaješ mi
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mama, sigurno je sazrio sirak, pa si zauzeta pravljenjem metli, ajd dojaši više.
|
|
RIJEKA
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mamaa kad dodjem vidjeces cvijece ubija.
Volim te. |
|
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih vidjela šta ima u bačvi
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mamaa,stvarno a gde si nam ti?
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Si živa?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A za tebe nema,nego samo riječi pohvale...! Super si to uredila ,i bravo za hrabrost!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mamaa, sve pohvale za kamenjar, kompost, bačve i - tvoju hrabrost.
Eto to je mamaa!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar, bačve sve krasno sređeno!
Vidi se gdje ima vrijednih ruku......
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bačve su super, a zemlje koliko god je ima - uvijek fali.
|
|
RIJEKA
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a znam u pravu si za zmije...al ja se njih bojim ko vraga kako se kaze...jednostavno ko da mi srce stane.... al nek si ti hrabra i ttakva...netko i djecicu mora pazit...a tu je super mamaa
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ideja s bačvom na pola, kamenjar je sve ljepši.
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica 123 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |