Bugičini cvjeteki |
Odgovori | Stranica 123 154> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Prosinac 2017 u 16:28 |
Lucy, veseli me tvoja posjeta. Hvala.
Smrcko, potpisujem sve što si napisala. Najvažnije je zdravlje i bistar um. Sve ostali je sporedno. |
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugi nemoj se brinuti, jer rješenje uvijek dođe brinula se ili ne. Samo od brige možeš zdravlje izgubiti.
Bila sam i sama u lošim situacijama i mozak mi se osušio od brige, uzalud jer život nosi svoju bujicu i ne možeš je zaustaviti. Ne možemo ništa promjeniti sem sebe samih i našeg doživljavanja svijeta oko nas. A obično najviše patimo zbog odluka drugih. I ja odustajem od mnogo toga u vrtu. Ne znam ni koji mi je vrag bio da radim gluposti. Ali iskustvo puno znači, pa sam sve pojednostavila. Umjesto uzaludne borbe oko biljaka uživam u grmovima..hostama..grančici...kadifici.. koji mogu kod mene preživjeti i uopće rasti. Gomila cvijeća obično završi neredom u vrtu, ali samo u našim glavama je to lijepo. Ljepši je vrt u kojem preovladava jedna boja ili jedna biljka. I tako.. pomidore sam ovu godinu imala u posudama i kupljene sadnice. I bi uspješno. Bolje nego da ih sama uzgajam, već gotove sadnice su bile jače. Moje koje sam sijala nikada nisu dale ploda. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zavidna kolekcija kalanhoa.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, catalpa. Da, borba s vremenom, ako nije to, onda neke druge stvari, kao da se nešto urotilo...krenulo me zadnje dvije godine...ne nazirem kraj tome.
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
LIjepo je da si ponovno ovdje, borba s vremenom ne prestaje ali ipak uspijevaš draga.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Točno tako. Hvala što si navratila.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posloži se prioritete, za cvijeće i povrće imat čeć vremena kad budeš u mirovini kao ja
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija_...
Kamenjarka... |
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure moje drage, baš ste mi nedostajale. Svima šaljem veeeeliki zagrljaj.
Kod mene ima promjena, s povrtnjakom sam se pozdravila, više ga ne radim jer ne stignem... moram priznati, palo mi je teže nego što sam mislila da bude...balkonsko cvijeće svedeno na minimalu, tek toliko... ali zato sukulenti i par kaktusića (preferiram bez bodlji ili sa onima kaj ne pikaju)ostaju za moju dušu, ne mogu ih se odreći...ali i njih sam reducirala i bazirala se na samo neke vrste. Drago mi je da ste mi navratile. Pokušati ću redovitije stavljati pokoju fotkicu. |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne kalanhoe! Uz posao, kućne obaveze, vrt, kalanhoe i adeniume naravno da ostaje malo vremena za forum, ali drago mi je da si ipak ukrala koju minuticu da nam se javiš. Razumijem te i šaljem ti veliku pusu!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice
|
|
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugiceeee, pozdravček i drago mi je da si nam se opet pojavila na ovim stranicama.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O, meni je drago tebe vidjeti i čuti... hvala ti ...
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je da si tu i lijepe su ti kalanhoe
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |