Flora Art 2007. |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Studeni 2007 u 20:49 |
Ma uopće nije kasno. Dapače baš mi je sad prijalo oku
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne su i slažem se u potpunosti sa aurorom!!!
Astible ja nisam uslikala, a vidi kako su mi sad okom zapele! Vidiš da uvijek ima detalja koji su promaknuli... |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema veze sta je proslo puno vremena....nekad nije lose izvuci lijepe stvari iz arhive i malo se podsjetiti ... po mome misljenju ove slike zasluzuju biti tu...steta bi bila da skupljaju prasinu kod tebe na pc-u
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto Aurora me nagovorila da stavim ovu reportažu (ona je vidjela na drugom mjestu)
I ja sam mislila da bi bilo lijepo no dvoumila sam se jer je dosta vremena prošlo odonda no eto ipak sam se dala nagovoriti.
Zadarski rad - dalmatinsko imanje
moji kikići ispod adamovca
Malo ideja za vrt
orhideje
bonsai
kaktusi - prvonagrađeni
kaktusi - druga nagrada
Malo slika jezera nakon što su uređena prošle godine
Ja i kikići u cvijeću
Uhvatili smo i jednog veeeelikog pravog sinjskog alkara
I ovo je bundek
Močvara u centru Zagreba
Eto to bi bilo to
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, slikice su predivne, ali ipak je ljepše kad se to vidi!!!
Ja bila 3x, prvo išla gledati prodajni dio sam, drugi put samo oko velikih šatora i brzinski pogled na prodajni dio, a tek je subota bila dan za razgledavanje kak spada! Naravno da nisam niti jedan dan mogla da odolim, a srećom mi je sjela jubilarna nagrada tako da se u mojim vrećicama našla japanska mirta, astibla, engleska mini muškatla, 5 pelcera fuksija, naravno i za djecu patuljci sa Snjeguljicom!!! |
|
vendela
Nedavno posijan Pridružen: 01 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma komp mi nesto steka a ovo se javljam sa burazovog laptopa a tu nemam slikice a s fotica sam izbrisala kad sem prebacila na komp!
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekam sličicu. Ni meni se ne otvara
|
|
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije mi jasno nece ni meni a jucer se je otvarala Brrr... |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne otvara mi se sličica
|
|
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://images23.fotki.com/v869/free/eba1f/1/1057482/4997296/P5310040-vi.jpg?1180628918
klikni na link i otvorit ce vam se slikica Ažurirao vendela - 03 Lipanj 2007 u 00:45 |
|
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sad si pred tom divotom zamislite cetiri mamice sa cetiri slatke bebice ali nemorate dugo zamisljat jer cu vam (nadam sa ) ubrzo stavit slikicu pa da vidite i tu divotu! |
|
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da komentiram da sam i ja bila i imala sam najbolju namjeru stavit slikice ali eto ima brzih od mene A ovo mi je definitivno jedan od favorita! BDW kasno sam tek skuzila pm tak da se nisam mogla javit! |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok našla sam je,ja sam mislila zadnja,kao zadnja koju sam "skinula"
Taj sam i ja prvi puta vidjela sad,stvarno je čudnovati
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taj cvijet pod tvojim nazivom šator cvijet gdje vise lijepi roza cvijetovi - ne znam što je...inače izgleda božanstveno....
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kurkuma je na tvojoj 77 slici- zadnjoj ...ništa ne visi nego su listovi uspravni...i cvjetovi su nježno roza... Slika ima oznaku f. Inače kurkuma je poznati začin... Jednu kurkumu smo mama i ja pokušale sačuvati, ali slijedeće godine nije izašla.. |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata,kurkuma je ono u visokoj tegli sa velikim listovima i roza cvijetom koji visi???
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad me Donata sjetila,nisam stavila slike samo belegonija.Ajme jesam smotanaaaa,ok sad sam se sjetila di ih je vidjela.
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Angi hvala na slikicama, ovi moji su se vidim potrudili i donjeli i školjkice...
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, bitno je da ćeš imati fuksiju kakvu želiš, a možda još koja forumašica ubaci koju sliku ???
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su prekrasne...Shasha posebno me dojmile fuksije ...nije ni čudo da ih želiš kupiti Prekrasne su i belargonije za koje prvi put čujem...
A posebno mi se sviđa kurkuma na tvojoj zadnjoj slici... Uživala sam u florartu .... Ažurirao Donata - 02 Lipanj 2007 u 21:29 |
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |