Zvrkov vrt |
Odgovori | Stranica 123 63> |
Korisnik | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 19:56 |
Šteta što te nema tako dugo!
Pitam se, kako izgleda tvoj vrt ovih dana!? |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Fanika
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrk, tvoj vrt sam pregledala jer sam vidjela da si na prvoj stranici napisala gdje se nalazi, i sad što reći, ostala sam bez teksta, ovako ja želim urediti svoj vrt, da mi bar malo izgleda kao tvoj, vidim da tebe nema dugo na forumu, a ja sam ovdje nova, hvala ti što sam vidjela tvoj vrt, tako sam i zamišljala da engleski vrtovi izgledaju, e sad koliko ću ja uspjeti u slavoniji napraviti engleski vrt, ne znam, ali trudiću se, veliki pozdrav ti ostavljam
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek krasan vrt. Šteta što se ne javljaš češće.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno, lupinusi tako lijepo izgledaju
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovog proljeća klima u Hrvatskoj više nalikuje klimi u Engleskoj...red kiše, red sunca...I kod nas je sve predivno, zeleno kao i kod tebe...sve dok, kao i uvijek preko ljeta, sunce ne počne pržiti kao ludo...Ovako mi baš odgovara!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvrk,jako mi je drago da si se javila.sigurno ima puno novoga kod tebe,nestrpljivo čekam nove slikice,ovo do sada sve je krasno
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, prirodno jezero i još lijepši vrt!
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrk predugo te nema sa svojim slikicama.Javi se......
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam vremena za jednogodisnje. trebam posaditi persin (jer nakon dvije godine procvjeta pa treba nova biljka), imam puno malih sadnica sto su se same posijale od visegodisnjeg cvijeca, to naveliko razmjestam mozda posadim kukuruz, tikvice i to je to od sadnje ove godine, Fritillaria meleagris |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš pravo, i ja već par godina uživam u trajnicama i puno mi je jednostavnije, točno kako kažeš - same rastu a viškove djeliš.
Svakjo proljeće smanjujem sijanje jednogodišnjih. Ove godine sam posijala samo 4 vrste: kadife, gonfrene, cinije i narančasti cosmos..... i to je previše . Što ćeš ti sijati od jednogodišnjih?
Drago mi je da si opet s nama, tako sam i ja u England
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedna trajničarka
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno, pravo proljeće u tvom vrtu i prvi radovi
Korov je najveći gnjavež. Kod mene je u vrtu vjetrovito i to donosi mnoštvo sjemenki korova iz susjednih parcela. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
planovi? ne dozvoliti korovu da pobijedi. vrt velik, vremeno malo. tako mi je drago da sam investirala u dugotrajne biljke, rastu same svake godine a dobijem i puno 'beba' od njih |
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cowslip http://en.wikipedia.org/wiki/Primula_veris
drago mi je da se pocela siriti, pa ima dosta i za podijeliti frendovima i presaditi u druge dijelove vrta |
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fritillaria meleagris http://en.wikipedia.org/wiki/Snake%27s_Head_Fritillary, voli biti blizu vode, od nekoliko biljki sad se rasirilo na jedno 3-4 m2 povrsine |
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |