Radovi u vrtu!!! |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Rujan 2007 u 23:57 |
Zaboravila salatu endiviju i krumpir
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niklo: blitva, cikorija, artičoke, fažol, selen, peršin, špinat, jari grah
A rastu: brokula, kelj pupčar i kelj...tu su i jagode još. |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ostala sam bez starih slika, tako da ti ne mogu pokazati svoj učinak - stara pletena košara od pruća sa hrpom cvijeća...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A kod mene ni vrta ni povrća.
Ja to kod mame sadim za nju i nas.
Krumpir nismo sadili no grašak je već poveći,sad poslije kiše kad krene,za tjedan dana ćemo ga jesti
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
sta je sa vasim vrtovima
kod mene vec grasak,luk i krompir iznikli ![]() |
|
![]() |
|
Cvijetić ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 37 |
napokon lijepo vrijeme pa se može po vrtu raditi!! jupi!!!
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
baš je zahladilo ovih dana. tako da se ni meni baš ne radi, i malo sam usporio radove do dolaska lijepih dana.
ljetnice isto sadim u travnju i to sredinom, do krajem travnja.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja sam počela sa čiščenjem korova,obrezivanjem,čak sam i travu već kositi trebala,a onda je zapao snijeg
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
ma naravno da se nadje vremena uvijek i za sve ono sto se voli
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Ma toliko malo vremena se uvijek nađe. Iako jedva čekam da počnu radovi u vrt. imam toliko ideja i planova. Već sam navukao kamenja i stijenja za nove vodopade i jezero u vrtu, iako ne dovoljno. još moram skupiti dosta zemlje da povisim teren. jedva čekam sunce, da krenemo s radovima. Ažurirao administrator - 27 Ožujak 2007 u 19:36 |
|
![]() |
|
ako budemo mogle mozda nas proljetni radovi iscrpe
ma zezam se naravno da mozemo |
|
![]() |
|
Cvijetić ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 37 |
zato možemo navečer izmjenjivati iskustva |
|
![]() |
|
znaci za koji dan dok jos malo otopli mi cemo vise biti u bastama nego na forumu
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Polako,polako meni je trebalo punnnnnoo, punnnooo, godina da saznam koje cvijeće najbolje odgovara za ovu južnu stranu terace.Koliko je tu bilo eksperimenata!! Da ti i ne pričam koliko neuspjelih pokušaja!!!Koliko skupih biljčica požutilo, doslovno izgorilo!!!Treba pokušavati, a biljčici kad je dobro ona to i pokaže!!! Samo naprijed i pitaj sve što te zanima!!! ![]() |
|
![]() |
|
Ma ni ja nisam krenula sa sadnjom cvijeća! Rano je još a i hladno je za ljetnice. mačuhice sam jesenas posadila, i nešto sam još nadopunila prije tjedan dva dana, dok je bilo lijepo. ali trava raste pa sam morala malo poplijeviti. |
|
![]() |
|
ma mene ubija sto moram cekati jos da mogu saditi cvijece
ti si me tako potakla da razmisljam zasto ja nemam tako lijepo cvijece |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Mene ubija ova dosadna kiša...Kap po kap...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ja obicno sa cvjecem pocinjem 1.04. - kad je vec zemlja topla
a do tada pocupam ruznu travu koja me ubi |
|
![]() |
|
istina, voe godine je sve uranilo. li neka, bolje volim da je sunćano i lijepo nego kada je tmurno i hladno.
ja sam krenula sređivati malo vrt. posadila sam jesenas maćuhice i sada ih je trava počela okupirati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Snaša ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 15 |
Da. Pogotovu u povrtnjaku.. Sve je rano krenulo ove godine.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |