Moji radovi - KIKA '56 |
Odgovori | Stranica 123 18> |
Korisnik | |
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 18:36 |
Hoćemo slike!!! |
|
Sponzorirani linkovi | |
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-nema problema,to je viša sila,da biti će i slika...
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E draga moja ja kad god planiram vama snijeg zavalja,kod mene je pravo napado tako da ni do grada ne možemo,tako mi je žao što nisam mogla doći,nadam se da je izložba uspjela ,i naravno da će te staviti koju slikicu
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-hvala ti lijepa moja Sarajčice,nadam se...a kako bi me obradovalo prisustvo tebe i tm...
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Kika ja ponovo navratila i ponovo se divila ,nadam se da će izložba biti jer vas dvije umjetnice Sarita-Kika stvarno imate šta pokazati,jer takva djela treba pokazati cijelom svijetu.Zaista se radujem toj izložbi jer to će biti zaista doživljaj za vaš grad
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-hvala mnataša...
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan jesenski sat.... lijepo
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-hvala Vilmač,drago mi je da si bila u posjeti napokon,
-hvala za pregled mojih stranica, -navrati još koji put... |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja,ja sam prvi put ušla u ovu temu...
pregledala sam sve tvoje stranice i zadivljena sam... prekrasni radovi... prava ste umjetnička duša!
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve u redu KIKO
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-evo sad javno moja isprika dragoj Sariti što ju nisam spomenula u s vezi izložbe koja bi trebala biti zajednička,ja sam pozvana od strane nje na čemu se duboko zahvaljujem,nije mi bila namjera prisvojiti ideju za sebe,niti sam namjerno izostavila njeno ime,nadam se da će mi Sarita oprostiti...HVALA TI!!!
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O vidim ja tu mnogo pohvala,ja se samo mogu pridružiti i pregledavati stare radove dok ne stignu novi
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poštovanje g-dine Inox,evo nakon pet dana da se napokon zahvalim na Vašim lijepim riječima kojima opisujete moje radove.Nije mi lako poslije Vašeg komentara nešto napisati,jer kad sam ga pročitala prvi put(i to me pitala prijateljica da li sam pročitala komentar od nekog g-dina upućen meni,velim da nisam,a ona na to reče:odmah to učini ja ne mogu točno prepričati i još doda,"aaa,moja kako je lijepo napisano,to je neki kulturan i učen čovjek").Mogu Vam reći da sam ponosna i počašćena Vašim posjećivanjima i pohvalama i to mi daje poleta,jer mislim da nema osobe kojoj ne godi pohvala za trud.Što se tiče iznenađenja,biti će ih,radim neke stvarčice za Božićnu izložbu(ako Bog da)i slikam jednu sliku.Još jednom hvala i lijepi pozdrav iz Mostara u kome se ponovo javilo sunce,lijepo je unutra,ali vani"dere"bura.
|
|
Inox
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poštovana KIKA, vidim da dečki ovamo ne zalaze. Možda ne znaju da papirnate salvete osim svoje primarne svrhe imaju i sekundarnu. Primarna nije bitna jer se može zamijeniti platnenom, što mi je draže.
…ali sekundarna uloga je kreativna pa može imati i umjetničke dosege, a tu platnena nema šta tražiti. Kreativci su moja raja pa me to dovelo na Tvoju temu, ali i Tvoj blog. Lijepo je vidjeti Tvoj razvoj, napredak i zanos u svem tome. Vidim da voliš tople boje koje pobuđuju radost življenja. Imaginaciju i znatiželju u iščekivanju krajnjeg ishoda vidim u svim, tvojom rukom definiranim, staklenim eksponatima, vazama, pepeljarama, škrinjicama, vješalicama namještaju i kutijicama. Osim tvog rada sa salvetama sviđa mi se i oslikavanje rukom. Navraćat ću ponovno jer vidim kako širiš interesne sfere, a ja znatiželjan. Čekam da se iznanadim! |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-hvala,hvala puno,da družimo se...
|
|
AleksandraM
Novo sjeme Pridružen: 15 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledala sam radove, od prvog do poslednjeg......mogu reci samo SVAKA CAST....a inace, druzimo se mi i na fejsu...
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
--hvala rosice...
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni radovi
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-koliko sam mogla osjetiti i vidjeti po reakciji obradovala se,ona ima jedan dio dnevnog boravka namješten u orijentalnom stilu sličnih boja,a to je kuća s apartmanima za goste-turiste-
-hvala ti na posjeti kojoj se uvijek iznova obradujem,jer cijenim tvoje mišljenje jako... |
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tacna sa pjesmom je zaista originalan poklon,nadam se da je obradovao prijateljicu
|
|
Odgovori | Stranica 123 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |