Pordenone sajam cvijeća-slike |
Odgovori | Stranica 123 12> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 23:30 |
Baka Bea, na slikama iz Pardenona pasem oči na onome kaj se kod nas nemože vidjet ili se viđa jako rijetko, tu ne mislim na neke rijetke biljke, već "ono nešto" od ogromnih orhideja i ostalog prelijepo dekoriranog cvijetnog carstva !! A dušu i zalihe ću napuniti na našem placu i sajmu, ili kao neki dan u MBM-u kupivši miltonie, cimbiće, oncidiume po 10kn iako ocvale ali u prelijepom i zdravom izdanju!! !! I čekati strpljivo da procvatu kod mene!!
Volim pročitati i drugo mišljenje, pogotovo!! Znamo da nije sve ni crno ni bijeli, ni cvjetno koliko se želi prikazati, ali šta možemo kad na slikicama cvijetnog šarenila svi izbeljimo naše lijepe okice!! A "pravi Pardenone" bio bi meni i posjet tvom vrtu, jednako bi tako uživala, možda čak i tri puta više, jer za cijenu puta do tamo, kod tebe bi pronašla mlade biljke u kojima bi mogla uživati od početka, i rasti s njima !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čovjeće razboljeh se od te ljepote.vidi se da vam je bilo prekrasno ma da mislim da to moj buđet nebi mogao podnijeti-jako lako dolazim u napast
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvih 9 slika hrana i piće, zatim orhideje kojih ima i u ZG, prepuna Kalija i ..., zatim kamelije zanimljive ljubiteljima kamelija, kontinentalcima manje. Masovna proizvodnja jednogodišnjih biljaka trajničarima nezanimljiva. Nekad je bilo više malih proizvođača sa zanimljivijom ponudom, no opstaju veliki s istim asortimanom. Sve je više "drangulija", pitam se jeli vrijedno platiti put 300 kn, ulaznicu 8 eura i maltretirati se u autobusu. Ciijene nimalo akcijske, da bi me privukle, isto kao i kod nas na Flori (jeftinija je na placu) a to se opravdava visokom cijenom izložbenog prostora, transporta, rada ljudi koji postavljaju izložbu, To su moje osobne opservacije i ne moraju se svi samnom složiti. Druga je stvar ako netko ide na izlet i druženje. Za to imam bliže destinacije. Eto Free, nemoj patiti, pročitaj i "drugo mišljenje", lijepih biljaka ima po cijeloj EU, ne moramo čekati 2013., ni sad nisu nedostupne.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro da je Pardenone tako daleko od mene !!! Nebi to dobro završilo sa mene da je bliže !! A vidim da je i Mira ipak stigla u Pardenone, valjda sam ja pobrkala datume!!! Poslije ovih slika idem pravac u krpe!! I sanjam orhideje i mimoze!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bodulke drage neka ste malo prošetale sajmom...šteta da niste bile s nama, ali biti će još sajmova...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jagoda, irisica,
prošetala i ja sajmom zahvaljujući vama i napasala oči. |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ipak sam ga malo doživila,hvala curke!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gordana orhideje su inače tamo uvijek dosta skupe. Ranijih sam godina znala kupiti orhideju, ali zadnje 2 godine ne kupujem ih , nego radije neku biljku koju ne mogu kod nas naći. Ispod 20 eura nema orhideje, a ove male nisam gledala cijenu jer nisam mislila kupovati...
|
|
sutra je novi dan
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ooo..,koje li divote.Da sam bila tamo bila bi sva izbezumljena,i ovako sam dok gledam ove predivne slike.Prekrasno,zaista.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam jučer obavila sajam i kao i uvijek dođeš doma pun dojmova a i ponečeg tamo kupljenog....
|
|
Rijeka
|
|
irisica
Već proklijao Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
irisica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
irisica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je vidjeti sve ovo, makar i ovako , na slikama.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je stvarno predivno po kojoj cjeni su se prodavale ove mlade orhideje na zadnjoj slici.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bome sam se nagledala krasnoga cvijeća...bravo cure kaj ste se potrudile da nam to lijepo pofotkate i prezentirate. Društvo standardno veselo.
Žao ki je što nisam i ja bila s vama.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jagoda hvala na slikama, orhideje su prekrasne
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obzirom da uvijek rado slikam orhideje, tako sam i ovaj puta. Izlagači se potrude da pokažu najljepše primjerke, koji su uvijek i jako skupi...
Ljubitelji orhideja uživajte...
Na jednim starim kolima bilo je brdo ovih ljepotica...
Uvijek zanimljive VANDE...
Posebna puzajuća vanilia orhideja...
Meni najdraži cimbiumi...
Ovima imena ne znam...
Za kraj mislila sam da sam slikala kaktuse, ali to su mlade opet orhideje....
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo konačno i slika sa ovogodišnjeg sajma...Bilo je lijepo kao i uvijek uz dosta izbora biljaka, sjemena, kaktusa i sukulenata, hrane, pića , vrtnog namještaja...ja idem redovno svake godine i uvijek nađem nešto novo i zanimljivo. Uvijek idem sa popisom ali i sa idejom da ću naći nešto novo i zanimljivo...Na mojoj temi sam pokazala što sam ja kupila , a ovdje ću pokazati malo ugođaja...
Na samom ulazu bio je štand proizvoda odnosno likera od voća, prvenstveno od limuna i dinje. To je rađeno od mirišljivih limuna iz Sorenta. Htjela sam i kupiti taj limun ali su imali samo velike sadnice koje su teške za nositi...
Maslina svih veličina i boja nudilo se je za degustaciju..
Razne druge delicije...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Odgovori | Stranica 123 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |