Novi član |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 67> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24 Listopad 2017 u 08:52 |
Jako lijepo kao i uvijek...... jesen kod tebe je posebno lijepa
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisa ,Aralija ,Aurelija hvala na komplimentima i meni su anemone bile predivne do jučerašnje kiše i vjetra .Tek ove godine su došle na svoje a usađene su ima tri ali ko čeka i dočeka poz svima.
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Sve prekrasno, a posebno roza anemone
|
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
wowww predivno
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
lijepo, kao i uvijek, anemone i trave su me oduševile
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Malo boja jeseni da me ne zaboravite
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Predivne slike draga kamenjarka, teško se odlučiti jesu li ljepše ruže ili klematisi, krasne cvjetne gredice u kamenu ili kompletan ugođaj... stvarno je užitak prošetati tvojim vrtom
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Ajme kako ti je sve lijepo ... ljiljani, ruže, hortenzije.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Una ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Divota! Predivan cvjetni sklad!
![]() |
|
Bajke leže u meni poput sjemenki...potreban je samo dašak vjetra,zraka sunca ili kap vode pa da se rastvore u cvijet
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
nauzivala sam se gledajuci tvoje predivno cvijece ![]() |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opet sam se nauživala gledajući ljepotu ovog vrta!
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |