Glikica - moj vrt |
Odgovori | Stranica 123 142> |
Korisnik | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 08:22 |
Gdje si ti nestala.Šetam tvojim vrtom a tebe nigdje...............
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki put kad otvorim tvoje stranice znam da će me dočekati brdo lijepih kaktusa.Ovaj put si me stvarno bacila s nogu,najprije sa šumom bonsaia,a onda sa ljestvama i policama.Odmah sam pokazala MM i rekao mi je da mi ni slučajno nije palo na pamet,ha,ha,ha.
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U petak sam bila u botaničkom vrtu u Zagrebu i uživala u prekrasnim kaktusima ali tvojima nisu ni do koljena , ova polica je prekrasna |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna mi je polica od ljestvi, i naravno sadržaj na njoj, a jezerce kao iz bajke.Bonsaići super izgledaju, stvarno si to stručno uredila!
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se sviđa polica, naročito konačni proizvod, a jezerce sve ljepše
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I još malo kaktusa!? Pa meni to liči na sajam kaktusa , na izložbu kaktusa, na izbor najljepšeg bodljikavca... Čim sam vidjela one ljestve u pozadini fotografije znala sam ja što je na njima. Divno si to napravila, iskoristila ljestve u zanimljive police za svoje ljubimce. A moji ljubimci su sempervivumi. Nisam ni sumnjala da ih imaš i da su lijepo udomljene i prezentirane. Posude su hypertufa, zar ne?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjela sam i ja policu od ljestava, čuvala prastare klimave ljestve ali je nikad nisam napravila. Ti si jako dobro realizirala tu ideju, a bome i dobro iskoristila policu. Baš mi se sviđa kako si to napravila.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Polica ti je prva liga, ali lonicera, pa još crvena
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam virnula, prošetala i odmorila među tvojim lijepim cvijećem, osunčala se uz jezerce uživajući u lopočima, oslušnula šum travki na toplom vjetru i sada potiho odlazim, tiho da ne remetim mir i sklad rascvjetanog društva.
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar.....što da ti velim ? Kaktusi i opet kaktusi !!! No ti znaš kako je to .
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |