frida nudi - traži |
Odgovori | Stranica 123 11> |
Korisnik | |
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 16:47 |
Imam ti ja sadnicu glicenije roze tj ljubicaste...,ali tek kad odmrzne zemlja...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebam hitno, za frendicu sadnicu ( malu ) glicinije, ako netko ima....pls....
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako se ne snađeš do kasne zime, javi mi se pa ću pokušati podijeliti moju dicentru
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I dalje su moja "tiha patnja" :
- magnolija ( roza, listopadna) - snježne grude -dicendra ( srdašca) Imam za podijeliti: aloe, kameni cvijet (sukulent), crasulu |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ocvala je bazga, ja ti mogu poslati osušene cvjetove sko hoćeš, čula sam da se mogu i oni upotrijebiti za sok, ako ništa onda za fini čaj |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gle njega, on bi da ja krampam po ovom suncu....
Ma imam ja grm bazge, ali je ove godine dao tek desetak cvjetova i napravila sam dvije litre sirupa...svima se sviđa pa bi još...trebam samo za ovu godinu još desetak cvjetova...dogodine cu i ja imati dovoljno... |
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima jedna malo veća za izvaditi,ako imaš volje krampati...
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde pošalji adresu na pp,pa kod mene na selu-u Slavoniji imaš more bazge,pa ako ju stvarno želiš,pošaljem ti....a ja bih voljela ostiće.... |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..a čija je?...osim toga na cesti je....ja bih ipak neku manje zaprašenu dimovima iz auspuha.
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš ogromnu bazgu na Put dimnjačara.
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmo jedna pogodba...
za desetak cvjetova bazge ( za sok) dajem reznice žute ivančice ili zekina uha ili reznice ostića ( bijeli i roza), santolinu ili pepeljugu.... |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i dalje vrijedi... |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morana, pošalji adresu na pp...
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aaaaaaw frida ja bih isto agavu ako nije problem
|
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema problema...jedna je tvoja...
|
|
martina1985
Pustio korijenje Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pribilježi me za agavu
|
|
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam za darovati malene šarenolisne agave ( ne rastu prebrzo i dugo mogu biti u pitaru).
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još uvijek želim weigelu ( šarenolisnu, ali nije uvjet)
a i sniježne grude bih rado udomila... |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nema na čemu....neka se one same hvale...
|
|
Odgovori | Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |