frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 16> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 12:12 |
Da!!!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo umjetnice
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() "Škatula za sne" |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Prekrasni su ovi tanjuri, ja isto volim takve advenske vijence tj. tanjure.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Svaki mi je lijep na svoj način, ali crveni bih stavila pod broj 1! Jesu li ono prave šnite suhe naranče ili je i to dio salvetice? Ako su prave - molim te savjet kako si ih uspjela tako posušiti da ostanu ravne
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Crveni tanjur je stvarno prekrasan.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Originalno
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
radila sam sestri tanjur za adventske svijeće koje će sama postaviti
![]() i kolegici jedan cijeli aranžman ![]() oba zajedno prije nego su otišli novim vlasnicima ![]() |
|
![]() |
|
Nije problem staviti što tko voli...sestri radim jedan pa ću staviti orahe i bajame...možda posprejam zlatnim sprejem plodove, a možda i ne...vidjet cu još...
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Manje je više. Ipak meni fali mala grančica bora.
|
|
|
|
![]() |
|
ove godine će adventski aranžmani biti "minimalistički..evo prvog
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Bravo svestrana Frida , medaljoni su odlični
|
|
![]() |
|
hvala....svidjelo joj se...bolje izgleda uzivo, a ova kutijica za kemijsku se preklapa tako da je može imati i kao crno-sivu bez ruze...zanimljiva stvarčica...
|
|
![]() |
|
Dobra ideja.
|
|
|
|
![]() |
|
Rođendanski poklon za frendicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
sve je prekrasno i vidi se da je majstorica i umjetnica to radila, svi radovi su preeeeekrasniiii
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
što reći, nego predivno
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ovaj privjesak s ružama me je oduševio.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Krasno, posebno mi je lijepo ovo što si napravila za mamu
![]() |
|
![]() |
|
Večeras jedva čekala da zgotovim medaljone...evo dva, a tri se još suše..
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |