Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori | Stranica 123 27> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 13:45 |
za Lucijana
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam propustila ovo ljeto puno toga pa i ovu temu.
Od srca želim sreću, zdravlje i dug život tvom malom dječaku! |
|
život je more
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
springy, javi se malo da znamo kako si i kako je Lucijan. Stavi koju noviju slikicu da ga vidimo ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepim željama pridružujem se i ja,
prošetala tvojim veliki cvijetnim svijetom i oduševljena,kakve boje
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam od srca Lucijanu želim svu sreču ovoga svijeta , mami sve pohvale za cvijeće
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo ti nisam bila u šetnjici i zato sam sada ostala bez riječi od veselih vijesti!! Pa nisu te valjda samo tako najbolji tata i najbolja mama čuvali kao malo vode na dlanu!!
Draga cvijeće ti je prekrasno a naj naj naj draži i ljepši cvijetić je Lucijan!! Uživaj draga u ovim danima jer jako brzo prolaze, ne propuštaj ni jedan trenutak, i slikaj Lucijana kao što si do sada slikala cvijeće, a mi čemo pričekati neko drugo vrijeme, nećemo biti nestrpljive zbog sličica cvijeća, sada ćemo se radovati Lucijanovim sličicama!! Puno sreće i zdravlja malom Lucijanu!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vašem dječaćiću želim sretno i bezbrižno djetinjstvo i sreću i radost u daljnjem životu a ostalima iskrene čestitke i da budete svi sretni, zdravi i veseli.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam i ja
prekrasno cvijeće
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
springy pa ne mogu vjerovati - i moja lucija je rođena 14. 6. ko da smo se dogovorile i za termin i za ime
najprije čestitam na prinovi, želim mu puno zdravlja i svu sreću ovoga svijeta a i cvijeće ti je prekrasno, za neke prvi put čujem i vidim |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cestitam na najljepsem cvijeticu u tvom vrtu!!!
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O malecka kako kod tebe ima divnih novosti! Prekrasno se cvijeće izmjenjuje u tvom vrtu a sad je vidim i slatki mali leptirić sletio i ugnjezdio se u tvoj život i tvoje srčeko.
I meni je srce puno kad vidim takvu krasnu malu, mladu obitelj! Želim vam puno sreće, zdravlja i ljubavi. Neka vas čuva Bog a pogotovo preslatkog dječačića!
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
springi iskrene čestitke na prinovi a ova zadnja slika je bacila u sjenu ove slike tvog predivnog cvijeća
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće, ko cvijeće, je prekrasno!!!
Stvarno su ti petunije super, a i ona bijelo- vanila cala je ajnc A!!! A mali pravi, pravcati cvjetak je priča za sebe!!! Želim mu, vam, svu sreću i zdravlja ovog svijeta, a ostalo će doći samo po sebi! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga springy, čestitke povodom rođenja tvog najljepšeg cvjetića Lucijana...
Imaš prekrasno cvijeće ali Lucijan je THE BEST!
|
|
ovcica
Mladi grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sinčiću želim svu sreću svijeta!
A što se tiče cvjetnjaka - koja raskoš boja i vrsta ! |
|
Život je more...
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam na prekrasnoj bebici!
U DANIMA KOJI DOLAZE I GODINAMA KOJE SLIJEDE ŽELIM VAM SVIMA BESKRAJNU SREĆU, PUNU ZDRAVLJA I RADOSTI!
A cvijeće, ah ono je za !
P.S. Velika pusa suncu tvoga neba!
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve najbolje od srce tebi i tvojoj obitelji uz ovo maleno sunasce i tako lijepo cvijece
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si me raznježila sa ovim zadnjim slikama. Bucek mali, prekrasan je. Došao je u najbolje vrijeme, jer ga je doma dočekao pravi cvjetni raj. Mora mu život biti sretan u takvoj okolini. Tebi od srca želim što manje briga i što više uživanja u majčinstvu i u svom malom sunčeku. Čestitke i tateku, ipak je mali dio zasluga i njegov . Nesmijem zaboraviti i tvoju prekrasnu obitelj, pa čestitam i njima. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od sveg srca ti čestitam i želim malom dečecu svu sreću ovog svijeta A cvijeće ti je prekrasno |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako će ovaj dječačić uživati u ovom rajskom vrtu! |
|
Odgovori | Stranica 123 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |