Moj maleni skromni vrt |
Odgovori | Stranica 123 93> |
Korisnik | |
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 23:14 |
Miro pa što ima novog???
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali_vrtlar
Upravo klijam Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je predivan ko i uvijek,slikice i od ove godine ubrzo
|
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirooooo
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021,
prije bio skromni vrt, ali sad više nije. Imaš što pokazati: ruže, gladiole, ostići, gazanije, pa predivni garofuli, sukulenti, a vidim da imaš i ljubičasti šeboje, koji me podsjećaju na mladost. Našetala sam se tvojim predivnim vrtom i uživala u svakom tvojem kutku. Hvala ti na predivnim slikicama. Pozdrav sa Krka. |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Mira, otkad tebe nema. Sjetim te se svaki put kad pogledam u sukulentiće koje si mi poslala, a koji su narasli i prelijepi su mi.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Setala sam malo tvojim vrtom , vidi se , bila si flajsig ! Imas i kaj pokazati ! Prekrasno !
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dakle kaj reći, sve 5!
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro pa gdje si ti??????
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira, đe si ti, fališ puno! nadam se da je do kompa!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirice,gdje si,santolina će uskoro procvasti
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijpi karanfilići!!!!
Gušterica baš pašeu taj kamenjar!!! A teglica??!!?? pravo remek dijelo!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Yoyo1
Pustio korijenje Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam prošetala i mislila da sam se izgubila u nekom parkiću, sve je
|
|
BLANKA C.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-jako jako lijepo
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miroooooooooooo!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni garifulići, volim ih i ja, baš su nezahtjevni, ali čuvar dvorišta je pravi ljepotan, a vidin da ti i gušteri poziraju, bravo!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej,hej i ja se pridružujem Otok!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira, gledam kako mi rastu oni tvoji sukulentići, pa sam se sjetila da te dugo nema. Vidim, i drugi te traže.
Miraaaaaa javi se. |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje si Miricee
|
|
Odgovori | Stranica 123 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |