Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica 123 370> |
Korisnik | |
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Lipanj 2015 u 10:25 |
Krasno kao i uvijek. Ostići i kamen ... dobitna kombinacija.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Sponzorirani linkovi | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamena i cvijeca nemilosrdne i lijepe slike.....predivno.....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj omiljeni vrt
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
(ova zadnja je da ne ureknem )
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana, slike tvoje padine u proljeće, kada cvjetaju perunike, ostići i mirisni oblaci majčine dušice su nešto prekrasno... slike za dušu!
|
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e moja lantana nagledala sam se tvojih lipota puno puta i puno puta si mi dušu nahranila spoj prirode ukrašen rukama čovika ma nema ništa ljepše znam koliko imaš posla oko turizma ali gosti ti sigurno guštaju more kamen cviječe masline i da ne nabrajam sve ma samo one skaline što se špuštaju u vrtove još da spomenem znam da nemaš vremena za postavljanje puno slika ali molim te sad ti samo slikni pa kad dođe zima ti ih stavi da nam zimi griješ dušu samo nas ne ostavljaj bez svoje lipote puno pozdrava tebi i tvom mužu iz hercegovine
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje hvala na posjeti. Proljeće je najljepše, ali i u kući i oko kuće najviše posla, a što je najgore i na poslu. Priprema sezone ove godine se odužila i zakomplicirala. Svejedno uvijek ulovim malo vremena da slikam po vrtu.
U travnju je najljepše bilo na padini kada se rascvijeta timijan, kadulja, perunike, irisi, ostići, lamparanthus... |
|
život je more
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
užitak za oko i dušu
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan cvijet aloe, cikasica raskošna i fantastična slika mora za kraj. Uživala sam u šetnji.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno
|
|
Seka
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan morsko- cvjetni ugođaj!
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se. Prelijepo!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Lantana, pogled je famozan !!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je krasno i posebno mi se sviđa cikasica o pogledu neću ništa reći osim hvala.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je ugodno pregledavati tvoje slike uz dobru glazbu
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me nakon dugo vremena. Hvala svima na posjeti i na ponudama. Bila je ovo luda zima, nikad nije toliko biljaka smrznulo kao ove godine, ali uvijek ima nešto novo. Žao mi je sukulenata koji su bili u pitarima trebala sam ih staviti u kuću, ali ovo mi je škola za ubuduće.
Evo kako je bilo u vrtu u veljači i ožujku Aloe cvjeta uvijek u veljači i cvjet joj traje skoromjesecdana Pozdrav svima uz jednu morsku. |
|
život je more
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima nas još koji nisu pospremili sukulente i nadali se lijepom vremenu a zima je.... Na proljeće ćemo brojati žrtve... što je tu je. Biti će svega samo da smo mi živi i zdravi!
Ma kada dođem na Bol, vjeruj mi ja i ne vidim tvoje biljke od onog lijepog pogleda na Bol a bugica mi je dovoljna za dušu i tijelo!
|
|
Rijeka
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gledajući na televiziji sve češće ludo vrijeme kod vas , sa snijegom ,baš sam se zapitala kako će preživjeti osjetljive biljke.Tako to bude nešto opstane a nešto propane i često idemo iz početka ali ti ćeš to sigurno opet lijepo popraviti
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Di su mendule
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja sam uživala u ovim divnim sukulentima! Ako kako mogu pomoći u obnovi nastradalih, samo reci.
|
|
Odgovori | Stranica 123 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |