Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ponizno žicam
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ponizno žicam

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ponizno žicam
    Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 16:12
ostalo mi je još sjemenki

jeruzalemske (zimske) trešnje
noćne frajle
rozi lupinus
katalpa
bijeli oleander
sjeme paprike domače
lijepi dečko

a molila bih ako netko ima
krumpirka
šeboj
madagaskarski zimzelen
lobeliju
ili one s početka popisa koje još nemam
Smile

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 16:05
maslačak, cure su je prebacile na cd, ja ju imam u kompu isključivo Wink

sasafras, koverta kreče sutra i kome sam još spakirala, ne znam nadimak (Marijana)

Wink
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 14:02
ima li ta knjiga na cd-u? 
Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 11:30
ok
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 10:38
hvala draga, dobila sam ju na cd-u od nate, samo sam zaboravila tu napisati Embarrassed
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 10:34
ajde javi mi se na pp, budem ju opet upload-ala....samo za tebe
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 22:39
naravno da sam zakasnila Unhappy jel ju netko ima na kompu pa da pošalje na mail?
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 08:55
Sanja30, hvala na linku za knjigu!
I francuski ću naučiti ako treba mada je tako lijepo slikovno prikazano da je milina Smile
Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 01:23
nema na čemu, samo molim moderatore da mi ne brišu link, jer tamo gdje je "besplatna literatura", cure baš i ne zalaze često.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 00:49
Hvala Sanja30 za link! Knjiga je fenomenalna! smile71
Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 00:29
Ljudi, koga zanima skidanje knjige "abc_de_la_bouture.pdf" koja je slikovni prikaz kada se i kako koja biljka može "razmnožiti", ostavljam vam link koji je dostupan još 8 dana. Poslan je za Fridu, pa evo i zainteresiranima javljam da je dostupan

nalazi se na serveru
http://jumbo.iskon.hr/dl/11eztalee2oju0oq/

iskopirajte si gornji link i tamo ju možete skinuti.

Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 12:44
Molila bih ako netko ima koji pelcer sobnih biljkica, da me se sjeti.

Naravno, u zamjenu za nešto što vama treba.

Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 17:57
može, pošalji adresu na pp.
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 12:54
ja bih molila ak ima jos vatrenog grma
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 11:05
molila bih,kome sam još obečala vatreni grm... ajmo, baby blues me pere Ouch... sve mi je u magli.

imam sjeme rozog lupinusa

mix sjemenki (nisam stigla odvajati) crveno i žutog noćurka. ili je to noćna frajla? ugl, sjemenke su kao male bačvice,crne

sjeme rozog visokog cvijeta kojem ne znam ime,jer je kupljeno u bauhausu u mix vrečici rozog cvijeća..., pa je tu bilo svega.  

nadopunim još ako šta nađem.... 

Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 09:41
mrvice, nemam jasmin...Hug

trebala bi mi samo grančica, da ju probam zakorijeniti.  nadam se da to tako ide s jasminom, jer nemam ni ja baš iskustva. Clown

Na vrh
mrvica. View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mrvica. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 11:23
sanja30 jesi li nabavila jasmin ili ga još tražiš?
meni baka na vikendici ima drvo jasmina pa nije problem ako ga još trebaš samo iskreno ja ti nemam pojima o presađivanju  jel nikad nisam imala svoj vrt (živim u stanu) pa mi samo reci na koji način se to presađuje.
Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 13:05
isprike svima nakon dugog vremena, preležala sam ostatak svoje trudnoće, pa nisam ispunila sva obečanja...

tako da reznice obečane šaljem sad,prvom prilikom

puse svima  Heart
Na vrh
sanja30 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 11:04
Pyracantha coccinea ( Vatreni grm)
ukucaj na google...  
smile125
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 11:02
I ja bih vatrenog.....samo da nisu oni koji šutaju loptesmile218
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.