Ponizno žicam |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 16:12 |
ostalo mi je još sjemenki
jeruzalemske (zimske) trešnje noćne frajle rozi lupinus katalpa bijeli oleander sjeme paprike domače lijepi dečko a molila bih ako netko ima krumpirka šeboj madagaskarski zimzelen lobeliju ili one s početka popisa koje još nemam ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maslačak, cure su je prebacile na cd, ja ju imam u kompu isključivo
![]() sasafras, koverta kreče sutra i kome sam još spakirala, ne znam nadimak (Marijana) ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ima li ta knjiga na cd-u?
|
|
![]() |
|
ok
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hvala draga, dobila sam ju na cd-u od nate, samo sam zaboravila tu napisati
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ajde javi mi se na pp, budem ju opet upload-ala....samo za tebe
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
naravno da sam zakasnila
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Sanja30, hvala na linku za knjigu!
I francuski ću naučiti ako treba mada je tako lijepo slikovno prikazano da je milina
![]() |
|
![]() |
|
nema na čemu, samo molim moderatore da mi ne brišu link, jer tamo gdje je "besplatna literatura", cure baš i ne zalaze često.
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hvala Sanja30 za link! Knjiga je fenomenalna!
![]() |
|
![]() |
|
Ljudi, koga zanima skidanje knjige "abc_de_la_bouture.pdf" koja je slikovni prikaz kada se i kako koja biljka može "razmnožiti", ostavljam vam link koji je dostupan još 8 dana. Poslan je za Fridu, pa evo i zainteresiranima javljam da je dostupan
nalazi se na serveru http://jumbo.iskon.hr/dl/11eztalee2oju0oq/ iskopirajte si gornji link i tamo ju možete skinuti. ![]() |
|
![]() |
|
Molila bih ako netko ima koji pelcer sobnih biljkica, da me se sjeti.
Naravno, u zamjenu za nešto što vama treba. ![]() |
|
![]() |
|
može, pošalji adresu na pp.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ja bih molila ak ima jos vatrenog grma
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
molila bih,kome sam još obečala vatreni grm... ajmo, baby blues me pere
![]() imam sjeme rozog lupinusa
mix sjemenki (nisam stigla odvajati) crveno i žutog noćurka. ili je to noćna frajla? ugl, sjemenke su kao male bačvice,crne
sjeme rozog visokog cvijeta kojem ne znam ime,jer je kupljeno u bauhausu u mix vrečici rozog cvijeća..., pa je tu bilo svega.
nadopunim još ako šta nađem....
|
|
![]() |
|
mrvice, nemam jasmin...
![]() trebala bi mi samo grančica, da ju probam zakorijeniti. nadam se da to tako ide s jasminom, jer nemam ni ja baš iskustva.
![]() |
|
![]() |
|
mrvica. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
sanja30 jesi li nabavila jasmin ili ga još tražiš?
meni baka na vikendici ima drvo jasmina pa nije problem ako ga još trebaš samo iskreno ja ti nemam pojima o presađivanju jel nikad nisam imala svoj vrt (živim u stanu) pa mi samo reci na koji način se to presađuje.
|
|
![]() |
|
isprike svima nakon dugog vremena, preležala sam ostatak svoje trudnoće, pa nisam ispunila sva obečanja...
tako da reznice obečane šaljem sad,prvom prilikom
puse svima
![]() |
|
![]() |
|
Pyracantha coccinea ( Vatreni grm)
ukucaj na google...
![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
I ja bih vatrenog.....samo da nisu oni koji šutaju lopte
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |