natalija - razmjena, potraga... |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14 Lipanj 2014 u 09:08 |
...koka, jesi uspjela pronaći sjemenke sljeza?
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa ne bi mi ni poživio... prvi put sam sama od reznice zapelcala biljku, u ranu jesen, preživjela je do proljeća, narasla, raširila se, bila divna... onda je "zapuhala bura" i slomila je, samo deblo pri dnu krošnjice...
osušila se krošnja, osušio se i štapić koji je ostao u zemlji (ovo zapuhala je bura je pod navodnicima jer nisam sigurna je li ljudski faktor tipa dijete, a možda i pas bio u pitanju, onda i životinjski ![]() a drugi put sam u proljeće dobila poveću granu, već procvjetalu koja se držala jedno vrijeme i onda... osušila, nije dočekala ni ljeto oba puta su biljke propale vani ma ima tako nekih stvari, tj. biljaka koje me ne idu, a drugima ko korov... pa odustanem od njih, bar na neko vrijeme hvala ti na ponuđenom ![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
ok al ako budes trebala samo reci.ne kuzim a di ga drzis da ti je propao?ja ga cjelo vrijeme imam vani cak ga niti ne skracujem
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
hvala dea na ponudi
![]() mimulus aurantiacus sam onomad bila nabavila (pa mi opet propao), ali sad opet imam zakorjenjenu biljku |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
draga Natalija nevidim jesi uspjela nabaviti Mimulus?probat cu sakupiti sjeme posaditi pa ako nikne na posaljem ti ako ga jos uvijek zelis.ja imam narancasti.
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
može, ako budeš imala viška
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
draga makk, ono što sam ti obećala vrijedi, bez ikakve obaveze
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Natalija
![]() |
|
![]() |
|
mjenjam rizome achimenesa crvenih cvjetova za druge boje,
bilo koji osim onih najčešćih plavo/ljubičastih evo slike kakve imam, njih imam za razmjenu, željela bih druge boje ![]() |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Ima jedna ,poveća,ako si raspoložena za krampanje,tvoja je.
|
|
![]() |
|
trebam par glicinija za najesen, ali biljaka koje bit trebale uskoro cvjetati
ako neko ima viška koji mu smeta, nek mi se javi u inbox da se dogovorimo za trampu ovo za skoru cvatnju napominjem zato jer imam jednu kupljenu koja je već bar 7 godina stara i nikad nije cvjetala... čak ne pušta izdanke znam da se treba orezivati, mm je orezuje, ali tvrdoglava je već prijeti da će je iščupati ne procvjeta li skoro |
|
![]() |
|
imam "prekonekoliko" praznih staklenih bočica od dječjih kašica i sokića,
to su one od 125 ml ili one veće od 190 ml žao mi je baciti ih jer su zgodne su za čuvanje nečega - sjemenki, npr. ili za ukrašavanje... možda salvetnom tehnikom (mislim da sve imaju poklopce) ako nekom treba, javite mi se živim u zadru - zbog transporta, ne znam koliko je pametno slati poštom, ipak je staklo u pitanju, a troškove poštarine bi snosio primatelj ali ne bi mi bilo teško spakirati i odnijeti na autobus |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Zephiranthesa (Rain lilly)...to je latinski naziv jeli ....mogla bi ja sinu reći da pogleda u švicarskoj ako ima
|
|
![]() |
|
zephirantes nabavljen
kikach hvala ![]() |
|
![]() |
|
ajme, lukovice mi stoje od ovog ljeta - baš tog proljetnog cvijeća, izvadila sam ih i nikako da ih posadim - čekam da uhvatim vremena, ali veći mi je problem mjesto - gdje neće biti "smetnja"
a kad nabavim ovaj traženi ljiljan, mislim s njim u posudu, čitala sam da mu je najbolje u manje mjesta |
|
![]() |
|
natalija, ima lukovica svakakvih u MBM-u, i sniženje je 20 %, vidjela sam fritilarije, bugarski luk dvije boje, narcisa, ljiljana...
|
|
![]() |
|
možda sad i nije doba za prodaju tih lukovica, ali svejedno hvala što misliš na mene
![]() |
|
![]() |
|
gledala sam ti već par puta u MBM-u, ali nema
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |