Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Korisnik | |
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 19:55 |
Hvala drage moje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti satići su preslatki,stalno bih gledala koliko je sati!
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Satovi su savršeni nadalivz svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
satovi su predivni!
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Di bi mi tebe zaboravili? Baš sam sretna što si nam opet dala da uživamo u tvojim radovima. Ma prekrasno kao i obično!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nadali drago mi je da si se vratila,da mozemo uzivat u tvojim radovima,svi redom su mi preljepi
![]() |
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Bravo Nadali, prekrasni satovi
![]() ![]() Jedva čekam tvoje nove radove
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Savršena izrada satova! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Hvala,hvala,hvala svima baš mi je drago da vam se sviđaju jer sam i ja samauživala radeći ih
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ti si se vratila u velikom stilu.
Satovi su prekrasni, sijenčenje odlično, a ukupni dojam...fantastično!!!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako lijepi satovi...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Nadali, ostadoh bez teksta
![]() ![]() ![]() U nevjerici ponovo i ponovo vrtim stranice tvoje galerije i moje udivljenje samo raste... prekrasno, prekrasno radiš, imaš izniman osjećaj za boje i kompoziciju..,. svi radovi redom zaslužuju samo naklon
![]() ![]() ![]() Nadam se novim divotama, jer ljepote nikad dosta u ovim tmurnim vremenima
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Satovi su stvarno prekrasni,za mrvicu mi je prvi ljepši od drugog.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasno!!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima, veliki pozdrav nadi-m i obečanje....stižu novu radovi
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
satovi su prekrasni.........
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Dugo te nije bilo, ali si se vratila sa novim jako lijepim radovima,nadam se da nečemo opet dugo čekati do nove izložbe.Jako mi je drago da si u kreativnoj i stvaralačkoj fazi,što su dokaz lijepi radovi.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Volim kad si tako raspoložena....prvi je pedivan...djevojčica tipa Sarah Kay....a ni drugi ne zaostaje....
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Imaš dobar osječaj! Satovi su prekrasni!
![]() |
|
![]() |
|
nemam pojma ka
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |