mare-nostrum početak |
Odgovori | Stranica 123 100> |
Korisnik | |
Lily54
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 11:58 |
Ćestitka i od mene ,posjetila sam i blog ,šta reci tako šarmantno i sa stilom
|
|
Sponzorirani linkovi | |
stenik
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni je etui baš baš!!!! Imam takvu salvetu i neznam šta ću s njom, dala si mi ideju hehe |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare čestitke i o d mene
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeee, ja to nisam radila tako, već sam u malo frostija
dodavala boju i pokušavala izmješat, al nije išlo-pokušat ću na tvoj način |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure
mare ne znam zašto ti se nije "stopilo"......ja sam koristila akrilne u tubi ali mislim da bi i s onima iz bočice bilo isto...... istreseš malo frosta i malo boje sa strane......spužvicom dotakneš,ali doslovno dotakneš boju ........zatim spužvicu s to malo boje muljaš po frostu da ujednačiš..........tako propremljeni frost naneseš na staklo........ jedino što sam primjetila da ne funkcionira s bijelom bojom a ni s pastelnim bojama koje se dobiju mješanjem s bijelom.... |
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare, čestitke na stotici!
One bočice-gle čuda...a mislim, baš kad si ti u pitanju- super!!! I ja imam taj prizirni frost, davno sam probala dodat boju, ne sjećam se jel bila akrilna iz tube (koja je gušća) ili iz bočica...al nešto mi se boja nije uspjela stopit i izmješat, pa ostala na prozirnom frostu Sad ću puknit, moram sve vrste boja šta imam u kući pokušat dodavat frostu dok ne uspijem. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo tebe na stotoj!zamalo mi je promaklo!bravo,čestitam od srca!!!
|
|
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitke :)
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nažalost ne zalazim u ovu temu, no kad sam vidjela da je u pitanju 100-ta stranica nisam smjela preskučiti. Mare - čestitam! |
|
Nena3110
Nedavno posijan Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, trebalo je napisati prethodnih 99, čestitke pre svega Mare, koja je dala povoda devojkama da pišu, i svima, ja sam onaj miš iz priče o repi
|
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pridružujem se čestitkama za 100 stranicu, svaka čast...meni bi tribalo jedno 10 godina da dođem do 100....
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
........100!!!!
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
haha nene guraš me na stotu stranicu.......
|
|
Nena3110
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oho, istovremeno smo pisale, boce su divne, hajde daj još neki rad, znam da imaš
|
|
|
|
Nena3110
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nedostaju tvoji poslednji radovi koje sam na blogu videla, hajde, obori s nogu ove žene.
Vidim da ima naših blogerki, pod drugim nickovima, ali neke sam prepoznala po blogu, ako su ga naznačile, neke po radovima, jedino je Izzy i ovde Izzy Prijatno veče ti želim, ne znam šta li nam noćas lepo za padanje u nesvest spremaš |
|
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potaknuta neninim postom na ovoj temi jednostavno moram staviti najnoviji rad.....
prije svega jer je cvjetni a i zato što je eksperiment uspio...... obojane bočice od začina i kako ih napraviti http://mare-ri.blogspot.com/2011/06/kako-obojati-staklo.html a onima koji vole cvijeće nadam se da će za oko zapeti ovaj lijepi i neobični lisianthus...... |
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ooo nene pa ti si mi pravo znenađenjeovdj ......
hvala ti,žao mi je za linkove ali po naslovu možeš pronaći post na blogu...... ha 100 strana nikako da se dokotrlja....... baš sam zanemarila ovaj forum,osim riječkih kavica i ne dolazim više.....idem sad staviti bar jednu sličicu..... |
|
Nena3110
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare, ti si danas moja kraljica
Na ovom forumu sam zahvaljujući tebi, a kako mi linkovi koje si poslala nisu radili, ja sam detaljno, ponovo pregledala ceo tvoj blog. Divila se i divila, čitala i uživala. Onda sam došla ovde. Nisam ranije posetila tvoju galeriju, jer redovno pratim blog, mislila sam-sve mi je poznato. O, kako sam grdno pogrešila, mada neke radove znam sa bloga, ovde ima mnogo više. U svemu si prava umetnica, dobro rekoh-kraljica. Meni se dopadaju etui za naočare, naroćito onaj na 97. strani, moraću pokušati. Moje veliko divljenje i to ne samo za rad, već i za tvoje veliko srce. Hajmo na stotu stranu tvoje teme |
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |