Moj medvjeđi vrt |
Odgovori | Stranica 123 83> |
Korisnik | |
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 18:21 |
Obzirom da sam početnik u vrtu i na ovim stranicama, ovdje ću polako predstavljati svoj vrt i njegov rast. Znam da je u odnosu na mnoge vrtove ovdje moj za posramit se, ali s vremenom će i moj biti za čisto uživanje, uvjeren sam u to...
Ovdje je moja kozjokrvina, posađena prošle godine. Za sada samo lisnata, ali uskoro... [IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/bf898212-Picture%20051.jpg" /> |
|
Sponzorirani linkovi | |
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O dobro nam došla .vidi se da će tu biti puno stvari za uživanje, jedva čekam nove slikice,moraču MM poslati na obuku za taj plot ima i on pokušaja ali nije mu tako dobar
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došao i uživaj u našoj cvjetnoj obitelji
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Istina nema toga puno, ali se već i iz ovoga da naslutiti tvoja inventivnost, dobro nam došao
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...nemas se cega sramiti,ali da je meni toliki prostor uf sto bi voljela ,polako ces ti napraviti svoj cvjetni raj,sigurna sam u to
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obećava, obećava.. Dobro došao. Imaš veliki lijepi prostor i vidi se ideja. Ono pleteno okolo!
Jedino što Hamara ima vrt pod istim naslovom. Pa možda da dodaš neku riječ... tak da odmah znamo da je tvoj.
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na podršci, svakako ću si dati truda da taj moj vrt jednoga dana bude pravi mali raj. Što se veličine tiče, gradilište sam tražio gotovo 3 godine, ne bih li našao ono koje će mi odgovarati veličinom, ali i cijenom naravno. Moram još napomenuti i da je prije dvije i pol godine ovdje bila šikara koju nitko nije taknuo 20ak godina. Za primjer, ovi se siroti lješnjaci nisu niti vidjeli kada sam kupovao... Naziv podforuma bih rado promjenio, ali nisam još siguran kako pa ću bako to učiniti odmah kad se snađem...
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajko, tajna ovih pletenih ogradica je da ih moraš obilato polijevati vodom, kada ih se složi. Ja sam ovu radio prošle godine u proljeće i svaki dan je zalijevao vodom. Tada je unutar iste bilo posijano nekoliko velikih suncokreta i malo jednogodišnjeg cvijeća.
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vecina nas tako pocne, znaci na dobrom si putu .
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispod Graba kojeg sam naslijedio od prijašnjeg vlasnika smjestio se Zimzelen. Kada bi se samo želio još malo proširiti uokolo...
[IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/729baebd-Picture%20066.jpg" /> |
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za obje ljepotice. Svaka na svoj način!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prijatelji su prave grmiće odabrali!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Netko je jednom rekao da su prijatelji kao zvijezde, i kad ih ne vidiš znaš da su tu..
Ovdje ta krasna misao ima puno smisla, moj vrt je dobio prelijepe nove stanovnike upravo od takvih prijatelja s ovoga foruma, koje vjerojatno neću nikada vidjeti, ali po onome što su mi slali uvijek ću znati da su tu Zato i tebi savjetujem da nalo prošvrljaš po oglasima i javi se na pp onima koji nude ono što bi ti želio |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ija sam tu nova,radujem se razvitku tvog vrta i rado ču ga posječivati
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |