Mini vrt |
Odgovori | Stranica 123 29> |
Korisnik | |
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 19:53 |
...otvaranje proljetne sezone -moj vrt
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Sponzorirani linkovi | |
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas me je u vrtu pozdravila jedna mala ptičica..
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
crocusici u prozoru pozdravljaju sve prolaznike...
|
|
O. Wilde |
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja prekrasna ptičica
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...iako sam radila, cijelo vrijeme sam je pokušava "uhvatiti"-jako je brza i "okretna"...
|
|
O. Wilde |
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam- ja sam isto išla na sat vremena u vrt kad sam došla i čupam travu, kadli iz kanala dvije divlje patke jurnu - ja se iznenadila i pljas na pozadinu (onu najmekšu)
Toliko o tome kako znaju biti brze ptičice
|
|
|
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš si me nasmijala! reci jel si planirala napraviti kućica za njih ili ptičice-meni se sve nešto vrzma po glavi....samo moram uhvatiti pravi trenutak, one iz trgovine nemaju baš pravi omjer "cijene i kvalitete"...
|
|
O. Wilde |
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam mislila nešto napraviti kao sklonište za njih ali kad oko vrta grmlje zasadim - htjela sam to u grmlje zakamuflirati...bilo bi i kućica ali više kao hranilište- kod mene ima zaista puno ptica i životinjskog svijeta- ćak mi se po vrtu zna roda šetati
A kućicu je po meni najbolje napraviti sam, od dašćica, bilo čega što možeš iskoristiti- više poslije uživaš u njoj - to je barem moj dojam
|
|
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijep ti je vrtic mali
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, puno toga već cvjeta!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Minimode krasni su oni mini tulipani.
|
|
život je more
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi mali vrt!
|
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure hvala, dobro kažeš mamaa, bude "ručna" kućica!
|
|
O. Wilde |
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je MM sklepao kućicu za ptice od ostatka lamperije i nekig sitnih daščica super mu je ispala, a onda sam ju ja malo ošarenila! Budem poslikala pa stavim!
|
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo obečala sam slike! Možda malo pomogne za ideju za izradu!
|
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O, Lilly savršeno! oduševila si me, mislim da neću uspit ovako nešto napravit.....
|
|
O. Wilde |
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koje prekrasne boje baš si me razveselila,evo napokon je stiglo proljeće već mi je dosta bilo onog sivila i kiša.Moji zumbuli tek stidljivo izvirili iz zemlje a sad imam samo visibabe i poneki jaglac.Onaj predivni crocusici na prozoru su
|
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lika 1, i meni isto, a sad kad je došlo lipo vrijeme, ne znam di ću prije, pa se samo po vrtu saplićem
|
|
O. Wilde |
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...vi i vašle lipe sličice ste "krivi" za ovo, I. pokušaj pa što bude-sa sukulentima nemam iskustva ovo su prvi bebaći, dakle 2 biljke i čini mi se majčina dušica ...danas posađeno
|
|
O. Wilde |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joj,kak je to lijepo .
|
|
Odgovori | Stranica 123 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |